Nasreddin Hoca Anaokulu ve Niğde BİLSEM’in minik öğrencileri, okul müdürleri ve öğretmenleriyle birlikte Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı makamında ziyaret ettiler. Minikler, okullarında yapılan çevre düzenlemesi ve asfalt çalışması nedeniyle Başkan Akdoğan’a teşekkür ettiler.

Nasreddin Hoca Anaokulu Müdürü Ömer Yirik, Müdür Yardımcısı Hafize Şahin ve öğretmen Funda Ümit, Niğde Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Müdürü İsa Aliç ile her iki okuldan temsilen seçilen minik öğrenciler Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür ziyaretinde bulundular. Başkan Akdoğan’a çiçek veren öğrenciler, “Sayın başkanım, okulumuzda çevre düzenlemesi yaptırdığınız için ve okul bahçemize asfalt döktürüp, daha sağlıklı koşullarda eğitim almamıza katkı sağladığınız için size ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dediler.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da her iki okulun yönetici ve öğrencilerinin ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirtti. Niğde Belediyesi olarak, okulların taleplerini mümkün olduğunca yerine getirmeye gayret gösterdiklerini ifade eden Başkanı Akdoğan, “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da okullarımızda çevre düzenlemesi, okul etraflarındaki yolların ve okul bahçelerinin asfaltlanması çalışmalarını ekiplerimiz yapıyor, yapmaya da devam edecek” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim