Bor Halil Zöhre Ataman MYO  Öğrencileri Adana’da Kariyer Günlerine Katıldı.

Niğde Üniversitesi Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu öğrenci ve öğretim elemanları Adana’da gerçekleştirilen kariyer günlerine katıldı.

 

Niğde Üniversitesi Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu öğrenci ve öğretim elemanları, Mesleki Eğitimini tamamlayan öğrencilerin istihdamına yönelik bu yıl üçüncüsü düzenlenen Mesleki Tanıtım ve Kariyer Günleri’ne katıldı.

 

Mesleki Tanıtım ve Kariyer Günleri, Sarıçam Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ve Adana Anadolu Meslek Lisesi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Adana protokolünün yanı sıra farklı üniversitelerden akademisyenler, iş adamları ve çok sayıda öğrenci katıldı. Açılış konuşmaları ile başlayan etkinlik KariyerNet Çukurova Bölge Müdürü’nün öğrencilere iş başvurusu konusunda verdiği seminerle devam etti. Kariyer Günleri’nin son bölümünde değişik okullardan katılan öğrenciler, firmalar tarafından kurulan standları ziyaret edip bilgi alarak, iş başvurusu için form doldurdu.

 

Mezun durumundaki öğrencilerinden oluşan yaklaşık 30 kişilik bir ekiple Kariyer Günleri’ne katılan Niğde Üniversitesi Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları, Kariyer Günleri’ne katılımın, öğrencilerin iş hayatına yönelik hazırlıkları açısından büyük önem taşıdığını belirterek, Üniversite Rektörlüğü’nün desteğiyle gerçekleştirdikleri teknik gezi ve bu tür organizasyon katılımlarının büyük yarar sağladığını ifade ettiler.





Editör: TE Bilişim