Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu Niğde’nin farklı bölgelerinde uygulama yapan polis ekiplerini ziyaret ederek çalışmaları yerinde denetledi.

İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt ve İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu’nun da eşlik ettiği ziyaretlerin ilkini Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne yapan Vali Peynircioğlu, karşılama mangasını selamlayarak polislerle tek tek el sıkıştı.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü binasında incelemelerde bulunan Vali Peynircioğlu, Çevik Kuvvet Polisleri ile sohbet ederek polislerin sorun, görüş ve önerilerini dinledi.

Çevik kuvvet polislerine görevlerinde göstermiş oldukları özveriden dolayı teşekkür ederek başarılar dileyen Vali Peynircioğlu; “Özellikle toplumsal eylem ve olaylarda fedakârca görev yapan çevik kuvvet ekiplerimizin varlığı vatandaşlarımıza huzur ve güven veriyor.” dedi.

Daha sonra sırasıyla 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Spor Lisesi önü, Niğde- Adana Otoyolu ve Gümüşler Kavşağı üzerinde bulunan yol kontrol- denetim uygulama noktalarını ziyaret eden Vali Peynircioğlu, uygulama noktalarında görev yapan polislerle de bir süre sohbet etti.

Sohbet esnasında polislerden asayiş ve trafik uygulamaları hakkında bilgi alan Vali Peynircioğlu, ilimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması için görevlerini her türlü zorlu şartlara rağmen büyük bir fedakârlıkla yürüten Emniyet Güçlerine teşekkür etti.
Uygulama noktalarının ardından Sungurbey Polis Merkez Amirliği’ni ziyaret eden Vali Peynircioğlu, Birimlerde çalışan personelden yapmış oldukları iş ve işlemler hakkında bilgi aldı.

Burada personelle bir süre sohbet eden Vali Peynircioğlu, “Biz Türk Milleti olarak bu toprakları vatan edindiğimiz günden beri her türlü hainlikle karşılaştık. Ancak bildiğiniz gibi 15 Temmuz gecesi yapmaya çalıştıkları hainlik bunların en kötüsü, en haince olanıydı. Bu milletin evlatlarına hedef gözetmeksizin kurşun sıktılar, bomba attılar, yaylım ateşine tuttular. Milletimizin varlığına ve birliğine kastettiler. Fakat Allah’ın izniyle Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın, Milletimizin ve siz Emniyet Güçlerimizin sayesinde bu hainliği bertaraf etmeyi başardık.

Tabii ki hepimizin ortak amacı şimdi olduğu gibi bundan sonra da bunlar gibi hainleri temizleyerek ülkemizi huzura ve güvene kavuşturmaktır. Bunda da en büyük görev siz değerli güvenlik güçlerimize ve hepimize düşüyor” şeklinde konuştu.
 
 
Editör: TE Bilişim