Niğde’de sosyal belediyeciliğe imza atan Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan ihtiyaç sahibi ailelerle kahvaltı programında bir araya gelmeye devam ediyor.
Programa Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, AK Parti Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Şafak ve vatandaşlar katıldı.

Kahvaltıda herkesle tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Rifat Özkan ve AK Parti Adayı Emrah Özdemir vatandaşlarla sohbet ettiler.

 Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Niğde Belediyesi olarak yardımların dağıtılmasında daha titiz ve daha cömert davranıyoruz. Sosyal belediyecilik ve gönül belediyeciliği anlayışıyla Gönül kapısı olarak isimlendirdiğimiz marketi kurarak ve size verdiğimiz puan sistemli NİĞKART’lar sayesinde dilediğiniz gibi alışveriş yaptınız. Bundan sonraki hedefimiz ulaşılamayan ihtiyaç sahibi kalmaması ve her ay düzenli olarak kartınıza yüklenen puanlarla daha çok ihtiyacınızı gidermek. Bu konuda kararlıyız her zaman sizin yanınızdayız. Niğde Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelere gıdadan giyeceğe, günlük sıcak yemeğinden ev temizliğine kadar her konuda yardımcı oluyor. Şu soğuk günlerde evinde kömürü olmayıp sobasını yakamayan varsa bize bildirin o sobayı yakıp evi ısıtmak bizim boynumuzun borcu” dedi.

Başkan Rifat Özkan; “Niğde Belediyesi çok güçlü bir belediye. Daha gelişerek, artarak bu sosyal belediyecilik ve gönül belediyeciliği artacak inşallah” diye konuştu.

Emrah Özdemir; “Sağ olsun Belediye Başkanımız Rifat Özkan. Niğde Belediyesi sosyal belediyecilik alanında Türkiye’de çok örnek bir belediye. Sosyal belediyecilik alanında çok güzel işler yapılıyor” dedi.
 
Editör: TE Bilişim