Kurban Bayramı kutlamalarına bayram namazı sonrası Derbent Şehir Mezarlığını ziyaret ederek başlayan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, aile kabristanlıklarını ziyaret eden vatandaşlarla tek tek bayramlaştı.

 

Derbent şehir mezarlığında belediye tarafından vatandaşlara bayram şekeri ve gül suyu ikram edildi.

 

Niğde Valiliğinin Kurban bayramı programına da katılan Belediye Başkanı Akdoğan daha sonra Belediye Meclis Salonunda tebrikleri kabul etti.

 

Belediye de düzenlenen bayramlaşma programına, AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Şahiner, İlçe Başkanı Ahmet Erdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Personeli, kurum ve kuruluş yöneticilerinin yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

 

Tebrikleri kabul eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Kurban bayramımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah nice bayramları hep beraber birlik, beraberlik içerisinde ve huzur içerisinde geçirmeyi Cenab-ı Allah hepimize nasip etsin diyorum. Allah ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğini bozmasın. Bu bayramlarda yine kardeşliğin birlik ve beraberliğin vesilesi olsun dileğinde bulunuyorum. Ayrıca şehit olan tüm askerlerimize polisimize güvenlik görevlilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Van depreminde Hakk’ın rahmetine kavuşanlara rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Ülkemizi ve milletimizi bu tür ve buna benzer afetlerden Allah muhafaza etsin” şeklinde konuştu.

 

Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu; “Allah’a çok şükür bir kurban bayramına daha kavuştuk. Ülkemizin ve dünyanın çeşitli bölgelerinde sıkıntılar içinde bayram geçiren kardeşlerimiz var onlara da dua ediyoruz. Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde şehitlerimiz oldu ve bazı felaketler yaşadık. Hep beraber bir araya geldik acılarımızı unutmaya sevinçlerimiz paylaşmaya çalıştık ve birlik ve beraberliğimizi hatırladık. Küskünler barıştı ve bu bayramı Allah bize nasip ettiği için buna da biz şükrediyoruz. Gerçekten çok güzel bir memlekette yaşıyoruz bunun kıymetini bilmemiz ve şükretmemiz lazım ve bunun karşılığı olarak da çok çalışmamız lazım. Dünyanın çeşitli yerlerinde açlık susuzluk çeken kardeşlerimize de yardım elimizi uzatmamız lazım. Kurban bayramınızı tebrik ediyor, nice kurban bayramlara hep beraber kavuşmayı Allah’tan diliyorum” dedi.

 

Niğde Milletvekili Ömer Selvi; “Hepinizin kurban bayramını tebrik ediyorum. Gerek şehitlerimizin olması, gerek Van’daki deprem gerçekten bizi derinden yaraladı. Türk milleti böyle zor durumlarda öyle bir kenetleniyor ki öyle bir birlik ve beraberlik sergiliyor ki bu, dünyada eşi benzeri  olmayan bir birlik ve beraberlik. Allah böyle acı olayları bir daha yaşatmasın inşallah ve Allah bu dönemki yakaladığımız birlik ve beraberliği  daha da artırsın daha da yükseltsin daha üst seviyelere çıkartsın” şeklinde konuştu.

 

AK Parti İl Başkanı Muzaffer Şahiner; “Buruk bir bayram kutlamaktayız. Lanetlediğimiz terör örgütünün sebep olduğu şehitlerimiz ve bir doğal afet sonucu buruk bir bayram kutluyoruz. Kurban bayramın Niğde’mize ve İslam alemine hayırlı olması diliyorum” dedi.

 

İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit; “Kurban bayramının tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyor. Daha nice bayramlara sağlık ve huzur içerisinde ulaşmamızı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

 

Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen ve katılımcıların bayram tebriklerini kabul eden Milletvekilleri Alparslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, gösterdikleri ilgiden dolayı herkese teşekkür etti ve bayramlarını tek tek kutladılar.

 

 

 

Editör: TE Bilişim