Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Belediyesi olarak Kurban Bayramı için yapılan hazırlıklar hakkında bilgi verdi.

 
Belediye her türlü tedbiri aldı
 
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Kurban Bayramında Niğde Belediyesi Birinci sınıf Mezbahasının dört dörtlük bir şekilde hizmet vereceğini belirterek; "Belediye her bayramda olduğu gibi bu bayramda da her türlü tedbiri aldı. Gerek itfaiye hizmetlerini, gerek zabıta hizmetlerini ve kurban kesim noktalarının oluşturulması ile ilgili her türlü çalışmamızı tamamladık. Kurban Bayramına belediyemiz hazır" dedi.
 
Tüm inanlara Kurban Bayramının hayırlar getirmesini diliyorum
 
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Tüm Türk Milletinin ve tüm inananların Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bölgemizde akan kan ve göz yaşı var. Bu akan göz yaşı ve kanın dinmesine Kurban Bayramının vesile olmasını temenni ediyorum. Türkiye'miz ve bölgemiz hassas bir süreçten geçiyor. Özellikle Suriye ve Irak'taki karışıklıklar ve oradaki başıboşluktan meydana gelmiş, yer bulmuş olan terör örgütlerinin olduğunu hep beraber biliyor görüyor ve takip ediyoruz. Ülkemize, milletimize devletimize Allah zeval vermesin, inşallah başımız ağrıyacak işlerin içerisinde olmayız. İnsanımızın inşallah burnu kanamaz. Ama burnu kanayanlara da yardımcı olmak gerekir. Tüm dünyada inananların sıkıntılı bir süreçten geçtiğini biliyoruz. Kurban Bayramının da bu sıkıntılı sürecin son bulmasına vesile olmasını diliyoruz. Hayırlı Bayramlar diliyorum. Kesilecek kurbanların ve edilecek duaların kabulünü Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum " şeklinde konuştu.





 
Editör: TE Bilişim