Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Şube Başkanı Eyüp Dağdaş ve Yönetimi, MÜSİAD Niğde Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında derneğin Niğde’de bulunan yönetim binasında ağırlanan konuk işadamlarına, MÜSİAD Niğde Şube Başkanı Mücahit Umucu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

İlk olarak Niğde Valisi Yılmaz Şimşek’i ziyaret ettiler. Dernek üyeleri Aksaray ve Niğde’de yaptıkları faaliyetler hakkında bilgiler verdiler.  Müsiad binasında sohbet eden üyeler daha sonra Osmanbey Otelde yemekli toplantıda buluştular. Genç Müsiad üyelerinin de bulunduğu yemekli toplantı sonrası bir konuşma yapan Mücahit Umucu şu açıklamalarda bulundu; ‘’Aksaray Müsiad Başkanı Eyip Dağdaş ve Yönetim Kurulu ile Genç Müsiad’dan kardeşlerimiz ile biraraya gelerek  güç birliği oluşturduk. Karşılıklı ticari ilişkileri artıracağız.’’ dedi

Umucu, ziyaretin bu günle sınırlı kalmayacağını ve karşılıklı ticari ilişkilerin temellerini bu ziyaretle atacaklarını ifade etti, Umucu;  ‘’Genel merkezimizin kriterleri doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle şubeler arası ilişkilerimizi geliştiriyoruz. Bundan böyle ziyaretlerimizle birlikte karşılıklı ticari ilişkilerimiz de sıklaşacak. Niğde ve Aksaray’dan farklı sektörlerde faaliyet gösteren üyelerimiz var. Ticaret alanımızı nasıl geliştirebiliriz bununla ilgili değerlendirmeler yapmak üzere bir araya geldik’’ dedi.

Aksaray Şube Başkanı Eyüp Dağdaş ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları ifade etti; ‘’Niğde Müsiad ile bir araya gelmek bizim için çok anlamlı. Sektör temsilcilerimizi biraraya getirerek işbirliği yapmak istiyoruz.  Ülkemizin ekonomisine büyük katkıları olan Müsiad’ın Şubeler olarak güçbirliği yapması bu anlamda çok önemli. Niğde ile ticaret yapan üyelerimiz var ise bununla ilgili çalışma olarak ne yapılabilir' gibi konuları değerlendirdik. İki şube yönetimi arasında bilgi alışverişi hem yönetim anlamında hem de icraatlar anlamında ilişkilerimizi nasıl geliştirebileceğimizi değerlendirdik. Bu ziyaretin iki şube için de kalkındırıcı ve geliştirici bir ortam yaratacağını düşünüyorum" dedi.
 
Editör: TE Bilişim