İlçe seçim kurulundan mazbatasına alan Niğde Kasaplar ve Fırıncılar Odası yeni Başkanı Murat Yenel, eski başkan Hanifi Güçlü’den görevi devralarak gelecek dönem hedeflerini anlattı.


Geçtiğimiz hafta sonu Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Murat Zeren Hizmet ve Eğitim Binası toplantı salonunda gerçekleştirilen, Niğde Kasaplar ve Fırıncılar Odası’nın Olağan Genel Kurulu sonucunda başkanlığa seçilen Murat Yenel, Kasaplar ve Fırıncılar odasına uzun yıllar hizmet veren eski başkanı Hanifi Güçlü ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek; “bundan sonra bütün kasaplar ve fırıncılar esnafımızla birlikte uyum içerisinde çalışacağız” dedi.

Yenel yaptığı açıklamada; “Bu yeni dönemde, başta kayıt dışı üretim yaparak haksız rekabet oluşturan, esnafımızın haklarını gasp eden anlayış ile yasal yollardan mücadele edeceğiz. Odamız üyesi olup, yıllarca emek veren ve bugün zorda kalan esnafımıza Oda olarak her konuda yardımcı olacağız. Esnafımızın sorunlarını gidererek, meslektaşlarımızın ayakta kalmasını sağlayacağız” dedi. Oda üyelerimizin iyi ya da kötü gününde, her zaman yanında olacaklarını belirten Başkan Yenel; “Güvenilir ve güçlü bir ekip ile her sorunun üstesinden geleceğiz” şeklinde mesaj verdi.  


 

Editör: TE Bilişim