6 Ekim 2012 tarihinde Ankara Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen Türkiye Muhtarlar Konferadasyonu Genel Kurulu’nda muhtarların Özlük hakları ve sorunları masaya yatırıldı.


Türkiye  Muhtarlar   Konferadasyonu  Genel kuruluna  İç İşleri Bakanı  İdris  Naim Şahin , Ak parti  yerel yönetimlerden Sorumlu  Başkan Yardımcısı  Genel başkan yardımcısı Hüseyin  Tanrıverdi , Türkiye  Muhtarlar   Konferadasyonu  Genel Başkanımız  Hüseyin Akdeniz, Milletvekilleri ve  muhtarların katılımı ile gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen Genel kurulun İlk gününde muhtarların özlük hakları ve sorunları masaya yatırılırken genel kurulun ikinci gününde seçimler gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen seçimlerde Türkiye Muhtarlar Konferadasyonu Genel Başkanımız Hüseyin Akdeniz yeniden başkan olurken 44 kişilik Yönetim Kurulu listesine Niğde’den Niğde Muhtarlar Derneği Başkanı bahtiyar Yamaner ile Efendibey Mahallesi Muhtarı Teyfik Özbek seçildi.


Niğde Muhtarlar Derneği Başkanı Bahtiyar Yamaner “Gerçekleştirilen genel kurulun tüm ülkemize, Niğde’mize hayırlı olmasını dilerim, gerçekten bizim için çok önemli olan muhtarların özlük hakları ve sorunlarının mayaya yatırılması ve çözüm noktasında ciddi adımların atılmasından dolayı son derece mutluluk duyduk” diye konuştu.








Editör: TE Bilişim