İnönü Mahallesi Muhtarı Lütfü Sayar mahallesinde belediye ekipleri tarafından yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Rifat Özkan’a teşekkür etti.
Belediye Başkanı Rifat Özkan şehri adım adım gezmeye vatandaşın sorunlarını yerinde dinlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Özkan mahallelerde kurulan hizmet çadırının yanı sıra şehrin farklı noktalarını da geziyor.

İnönü Mahallesi Muhtarı Lütfü Sayar’la mahallede incelemelerde bulunan Başkan Özkan; “Eğer biz başarabiliyorsak, eğer vatandaşlarımız başardığımıza inanıyorsa bunun birçok sebebi var. İyi ve çalışkan bir ekip, doğru zamanlamanın yanında muhtarlarında büyük önemi var. Mahallenin en önemli mülki amiri muhtar. Onlarla yapılan bu saha tespitleri bizleri doğru yatırım yapmaya, doğru zaman harcamaya, mahallede yaşayan hemşerilerimizin daha mutlu olmasına ve dolayısıyla bizleri başarıya götürüyor” dedi

“Başkanımıza çok çok teşekkür ediyorum”

Yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Özkan’a teşekkür eden İnönü Mahallesi Muhtarı Sayar; “Belediye Başkanımızla mahallemizde yapılacak çalışmaları yerinde inceledik. Mahallemizde yapılacak işleri belediye başkanımızın hizmet çadırının mahallemize kurulmasıyla yerinde tespit edeceğiz. Başkanımızın dün yaptığı incelemeler ve verdiği talimatlar sonucu ekipler çalışmalara başladı. Başkanımıza çok çok teşekkür ediyorum yaptığı hizmetlerden dolayı. İnşallah devamını bekliyoruz. Mahallemizde bizde başkanımızdan memnunuz, başkanımızı seviyoruz” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim