Niğde’de 31 Mart yerel seçimler öncesi kentin dört bir yanı muhtar adaylarının afişleri ile doldu. Niğde Muhtarlar Derneği Başkanı bahtiyar Yamaner, muhtarların sosyal haklarında iyileşme olduğunu, bu seçimde aday sayısında yoğunluk yaşandığını belirterek, "Hakikaten söylüyorum, bu seçimde büyük rekora doğru gidiyoruz" dedi.

​Niğde’de siyasi partiler, yaklaşan yerel seçimler öncesi adaylar açıklanırken, kentin dört bir yanında muhtar adaylarının afişleri yer almaya başladı. 31 Mart yerel seçimleri için muhtar adayı olan kişiler, şimdiden çalışmalarına başladı. Muhtar adayları, sloganları ve resimlerinin bulunduğu afişleri, mahallelerinin farklı noktalarına astı. Afişlerde, 'Ben değil, mahallem kazanacak', 'Kaybedecek zamanımız yok', 'Değişim zamanı' gibi sloganlar yer aldı.

'MUHTARLIK CAZİP HALE GELDİ'
Yamaner, Sayın Cumhurbaşkanımız bu konuda bizim sesimize kulak verdi. Kulak verdiği için de cazip hale geldi muhtarlıklar. Çünkü devlet bunun Bağ-Kur primini karşılıyor, özlük hakları ile ilgili ödeneği güzel oldu. Bana gecenin geç saatlerinde dahi telefon geliyor. Çok güzel bir iştah var. Çok güzel bir çalışma olacağını ben düşünüyorum" dedi.
 
Editör: TE Bilişim