Milliyetçi Hareket Partisi Bor Belediye Başkan Adayı Mustafa Tecimer 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yaptığı açıklamada;

Cennet annelerin ayakları altındadır diyen bir inancın sahipleriyiz. Yine kadınlarımızın, Devlet yönetiminin en üstünde tutulduğu Türk gelenek ve töresinden geliyoruz. Kurtuluş savaşımızda kadınlarımızın gerek cephe gerisinde gerekse erkekler gibi cephe önünde yaptığı fedakarlıkları unutamayız. Dünyanın bir çok yerinde kadınlar 2. Sınıf vatandaş olarak görülürken, Türk kadını seçme ve seçilme hakkına çoktan kavuşmuştu. Bu konu da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.
 
GELENECEK NESİLLERİN YETİŞTİREN KADINLARIMIZ
MHP Bor Belediye Başkan Adayı Mustafa Tecimer açıklamasının devamında;  Verilen her görevi layıkıyla yerine getiren kadınlarımız Toplumun her kesimi tarafından takdir görmektedir. Kadın elinin değdiği her yerde güzellik, göz nurunun düştüğü  her noktada bir ahenk bulunmaktadır. Evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği için hayati rolleri olduğu hepimizin malumudur. Gelecek nesillerin yetişmesinde yeri doldurulamayacak bir önemi olan ve sevgiyi, nezaketi, inceliği öğreten yine onlardır" dedi. 

SEÇİM BÜROSUNDA KADINLARA KUTLAMA PROGRAMI
Tecimer açıklamasında şiddet gören kadınların sorunlarına da değindi;  Özellikle kadınlarımıza yönelik insanlık dışı saldırıların, şiddet olaylarının, taciz ve tecavüz vakalarının endişe verici bir şekilde arttığı görülmektedir. Son derece trajik bu rezaletlerin önlenememesi, engellenememesi ve suçluların hak ettikleri cezayı bulmaması vicdanları sızlatmaktadır. Son yıllarda kadınlarımızın muhatap olduğu ve bizleri son derece kaygılandıran bu insanlık dışı muamelelerin tamamen yok edilmesi için; başta siyasi sorumluluk sahipleri olmak üzere herkes üzerine düşeni eksiksiz yerine getirmelidir. Bu vesileyle her şeyin en güzeline layık olan Türk kadınının Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, Türk-İslam coğrafyasındaki kadınların bu anlamlı gününü tebrik ediyorum” dedi ve Bor Seçim Bürosunda Kadınlar günün  için l kutlama programı düzenlendiğini,  bütün kadınlarımızın davetli olduğunu belirtti.
 
Editör: TE Bilişim