CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin seyrini değiştiren şehit Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti.



Ankara'dan karayoluyla gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çukurkuyu kasabasında kahraman Ömer Halisdemir'in babasının evine geldi. Kılıçdaroğlu, Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir ve annesi Fadimana Halisdemir'i ziyaret etti. Basın mensuplarının alınmadığı ziyarette Kur'an-ı Kerim okunduğu ve dua edildiği öğrenilirken, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Halisdemir ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Aileye   dileklerini ileten Kılıçdaroğlu, şehit Halisdemir’in mezarına karanfil bıraktıktan sonra dua etti. 

Kılıçdaroğlu ziyaret sonrası gazetecilere yaptığı açıklamasında, "Aileyi ziyaret ettik. Dualarımızı okuduk. Ömer Halisdemir sadece ailenin, bu beldenin, Niğde’nin değil onlar Türkiye’nin kahramanıdır. Onu her zaman saygıyla anacağız. Ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Onlar tabi büyük bir acı yaşıyorlar, acılarını paylaşmak onların da yanında olduğumuzu göstermek çok önemli. Görev yapan iyi bir evlat yetiştirdiler, Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli bir evlat yetiştirdiler şehit oldu. Allah rahmet eylesin, başsağlığı diliyoruz, sabır diliyoruz, umarım bütün bu acılar kısa süre içerisinde sona erer ve Türkiye huzurlu günlerine kavuşur" dedi.



 
Editör: TE Bilişim