Bor Kaymakamı Muammer Balcı, ilçemizde görev yapan ve tayinleri çıkan 21. İkmal Merkezi Komutanı İkmal Kd. Albay Muzaffer Karagöz ve 7. Ana Bakım Merkezi Komutanı Önder Kamiloğlu’an veda yemeği düzenledi.


İlçemiz Üstün Park Ehli Keyf Restaurantta düzenlenen yemeğe, Bor Kaymakamı Muammer Balcı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor İlçe Emniyet Müdürü Levent Çivi, Bor İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Halil ÖZDEMİR, Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak, Bor Devlet Hastanesi Müdürü Rıza Ekinay,  Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdür V. Selahattin Yücel, Bor Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Nalan Durak Akçelik, Bor Tapu Sicil Müdürü Şaban Saka, Bor Tarım ve Hayvancılık Müdürü Niyazi Develi, Bor Bahçeli Kasabası Belediye Başkanı Zafer Tokgöz, Karanlıkdere Kasabası Belediye Başkanı Abbas Altundaş ve Çukurkuyu Kasabası Belediye Başkanı Rüstem Tümen katıldılar.


Bor Kaymakamı Muamer Balcı yaptığı konuşmada komutanlarımıza veda konuşması yaptığını ve veda konuşmalarının zor olduğunu belirterek; “Komutanlarımızla 8 ay gibi bir zamanda birlikte çalıştık. Ama 8 ay bile insanlar için bulunacak yorumlar için uzun bir zamandır. Bize böyle dostane candan, yakın diyalog kurmamıza komutanlarımız izin verdiler. Her iki komutanımızdan da bizler razı olarak ayrılıyoruz, kendileri de inşallah bizlerden razıdırlar. Bu mütevazi yemeği onurlandırdığınız için teşekkür ediyoruz. Sizlerden güzel anılarla ayrılmak isteriz. Komutanlarımız sizlerle daha uzun bir mesai süresinde çalıştılar, kendilerinin de sizler hakkında söyleyecekleri birkaç söz vardır.” Şeklinde konuştu.

Bor Kaymakamı Muammer Balcı konuşmasının ardından, ilçemize hizmetlerinden dolayı komutanlar Muzaffer Karagöz ve Önder Kamiloğluna birer belge takdim etti.


21. İkmal Merkezi Komutanı Muzaffer Karagöz ise yaptığı konuşmada, güzel düşüncelerinden dolayı Kaymakam Sayın Muammer Balcıya teşekkür  ettiğini belirterek: “Öncelikle böyle bir yemeği düzenledikleri için, Kaymakamımız Muammer Balcı başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. 3 yıldır buradayım üç yıl boyunca, gerek kaymakamlık gerek belediye başkanlarım, gerekse tüm idari amirlerimizle çok iyi çok güzel diyaloglarımız oldu. Kesinlikle hiçbir zaman hiçbir konuda karşı karşıya gelmedik, size elimizden geldiği kadar yakın olmaya çalıştık.

Diğer bir konuda Bor memleketime çok yakın, her bakımdan mesafe olarak, hava olarak, kültür olarak, ortam olarak yakın onun için ben burada kendi memleketimdeymiş gibi 3 yıl çok güzel görev yaptım. Güzel anılarım oldu.  Ama ben burayı terk etmek niyetinde değilim. İnşallah yine gelip gideceğim. Çevremizde yatırımcılar varsa bakacağız onlarla işbirliği yaparak bu bölgeye hayırlı yatırımlar yaptırmak istiyorum. İstanbu’la gidiyorum ama sizlere bir telefon kadar yakınım. İstanbul da bir işiniz olursa elimden geldiğince yardımcı olacağımı bilmenizi isterim. Tekrar hepinize teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.


7. Ana Bakım Merkezi Komutanı Önder Kamiloğlu ise konuşmasında; “Öncelikle hepinize bu nazik düşünce ve davranışınızdan dolayı teşekkür ediyorum. 4 yıldır Bor ilçemizde görev yapıyorum. Ankara’dan buraya gelmiştim, gelirken mesleğimiz gereği bir yere gideceğimiz zaman hep gideceğimiz yerle ilgili kafamızda soru işaretleri oluşur, üzülerek gidersiniz, ama ne gariptir ki buradan ayrılırken yine üzülerek ayrılıyorum. Hakikaten Bor’a gelirken üzülerek gelmiştim, ama ayrılırken de arkamızda güzel anılar güzel dostluklar bırakarak ayrılıyorum. Buda haliyle bizi üzüyor. Görev yaptığımız sürede birliğimizin konumunu yükseltmek adına gayret gösterirken bir yandan da çevremizdeki sivil ortamdaki insanlarla da , kamu kurum ve kuruluşlarıyla da yakın ilişkiler kurmaya gayret gösterdik ve birliğin imkanlarından istifade ettirmeye çalıştık, bunları yaparken de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık, Burada kurumlar arası sıcak ilişkiler sıcak diyaloglar gördük, umarım bundan sonrada bu diyaloglar devam eder ve Bor İlçesi layık olduğu seviyelere ulaşır diyor hepinize saygılar sunuyorum” dedi. Konuşmaların ardından hep birlikte yemek yiyen Bor protokolü ve Komutanlar yemeğin ardından kurum amirleri ile tek tek vedalaştı.




Editör: TE Bilişim