AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, 26 Ağustos Cuma gününü Cumartesi’ye bağlayacak gecede kutlanacak olan Kadir Gecesi nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı.
 Kavaklıoğlu, Afrika’daki kuraklık nedeniyle zor günler yaşayan halklarla dayanışma anlayışının en üst düzeylerde yaşandığı bu günlerde yaşanacak olan mübarek Kadir Gecesi’nin insanlığa kalıcı huzur ve barış getirmesini temenni etti.
İslam Âlemi için çok büyük önem taşıyan ve nimetlerin bol olduğu Kadir Gecesinin inanlar için bir fırsat gecesi olduğunu belirten Kavaklıoğlu mesajında, Ramazanla birlikte zenginleşen ve Kadir Gecesinde doruğa çıkan manevi güzelliklerin sevgi, barış, merhamet ve yardımlaşma anlayışı ile sağlanan sosyal huzurun kuvvetlenerek devam etmesini temenni etti.
Kavaklıoğlu mesajını şöyle sürdürdü: “Bilindiği gibi 26 Ağustos Cuma gününü Cumartesi’ye bağlayan gece mübarek Kadir Gecesidir. Bin aydan daha hayırlı olan ve insanlar arasındaki paylaşma duygularının pekiştiği, geçici olanın değil kalıcı olanın insanı yücelttiği bu mübarek gecede gönüllerimiz, maddi ve manevi rahmeti ve bereketi bir arada yaşamaktadır. Bu güzel duygular içerisinde, başta Niğdeli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik eder, bu gecenin insanlığa kalıcı huzur ve barış getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim”.
Editör: TE Bilişim