Ülkü ocakları eğitim ve kültür vakfı Niğde il Başkanlığı mevlid kandili dolayısıyla ortaöğretim, üniversite ve ilçe Ocak teşkilatlarıyla bir araya gelerek Niğde Ülkü Ocaklarında Program düzenledi.



Programda Kuran’ı Kerim okunarak dua edildi. Programda Niğde Ülkü Ocakları İl Başkanı Yunus Kızıl tüm Türk İslam Âleminin Mübarek Mevlid Kandilini Kutlayarak tüm ülkücüler ile birlikte ” Allah’ım bizi dünya nimetlerinin hepsinden mahrum bırak ama bizi Vatansız, milletsiz, bayraksız, ezansız bırakma. Burada âmin diyen gençlerimizin geleceğin büyük Türkiyesini kurmasına yardımcı ol. Allah’ım bu çatı altında senden başka hiç bir beşeri güç önünde eğilmeyen sadece sana secde eden Ülkücülere Türk tarihine mühür vurmayı nasip eyle. İki cihan selveri  Hazreti Peygamberimize layık olmayı nasip eyle . Ülkücü şehitlerimiz ile diz dize oturarak yapmış olduğumuz bu destansı mücadeleyi Hazreti Peygamberimize anlatmayı kısmet eyle.” Şeklinde dua etti.


Programdan sonra ilçe ocaklar ile birlikte toplantı yapan Yunus Kızıl ilçe ocakların değerlendirmesinin ardından, tüm teşkilatın önünde Çiftlik Ülkü Ocağı’nın yeni başkanı olarak atanan Mesut Yazanel’e  görevlerinde başarılar diledi.








Editör: TE Bilişim