Ak Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen Niğde Günlerini Değerlendirdi

 

1-4 Kasım tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilen Niğde Günlerine katılan Ahmet Özmen şunları ifade etti;

 

‘’ Niğde Günleri, Niğdemizin tanıtımı açısından son derece önemliydi. Ulusal Medyadan yerel medyaya birçok yayın kuruluşu Niğde Günlerini haber yaparak, ilimizin tanıtılmasına katkı sağladılar.

 

Yöresel yemeklerimizden tatlılara, Niğde için  önem arzeden patatesten elmaya ve lahanaya , tarihi eserlerimizden kültürel miraslara,  kadar Niğde’nin belkide bilinmeyen yönlerini tüm Türkiye’nin yakından görmesi için bir vesile oldu Niğde Günleri.

Niğde Günlerine ilgi, geçen yıla göre katılım daha iyiydi. Niğdeli esnaflarımızın dışında standlarda göze çarptı. Bundan sonraki yıllarda Niğde  için önemli olduğunu düşündüğüm böyle bir organizasyonda tüm standların Niğdeli esnaflarımız tarafından doldurulmasının, sahiplenme açısından daha değerli olacağını düşünüyorum. Niğdenin ekonomisine, kültürüne katkısı olacak bu tür etkinliklikleri sahiplenmemiz gerekiyor. 

 

Açılışını Başbakan Yardımcısı Bekir BOZDAĞ’ın yaptığı Niğde Günlerini birçok önemli siyasetçi, STK ların temsilcileri, sanatçılar ve tanınmış insanlar ziyaret etti. Damak tadlarının ticarete çevrilmesi yönünde tavsiyeleri oldu. Bu tavsiyeleri değerli esnaflarımız dikkate alacaktır. Türkiyede bir marka haline gelebilecek kaynaklarımız , değerlerimiz, yeteneklerimiz var. Bunları iyi değerlendirdiğimizde, gelişen bir Niğde’de etkin rol üstlenmiş olacaklardır.

 

Ak Parti Teşkilatı olarak Niğde Günlerinde bizlerde Ankaradaydık. Böyle bir organizasyonun yapılmasından dolayı oldukça mutlu olduğumuzu ifade etmek isterim. Niğde ilimizin ekonomik anlamda dahada büyümesini, turizm  kamsamında tanınan bir il haline gelmesini temenni ederek sözlerimi noktalamak istiyorum’’ dedi.

 

 

 

Editör: TE Bilişim