Hüdavent Hatun Kadın, Çocuk ve Gençlik Derneği (HÜKAGED) Başkanı Fatma Büyükakkaş faaliyete başladığı yeni hizmet yeri için verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Rifat Özkan’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Rifat Özkan toplumun her kesimine yönelik çalışmalara devam ediyor. Her zaman halkın içinde olan Başkan Özkan çeşitli sivil toplum kuruluşlarına verdiği desteklerle adından sıkça söz ettiriyor.

HÜKAGED Başkanı Fatma Büyükakkaş da desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Rifat Özkan’a memnuniyetini dile getirdiği konuşmasında; “Hüdavent Hatun Kadın çocuk ve gençlik derneği olarak 4 yıldır Niğdemizde çeşitli projelere imza atmaktayız. Her derneğin olduğu gibi bizim derneğimizin de ikamet edeceği faaliyetini sürdüreceği yer sıkıntısı yaşıyorduk uzun yıllardır. Başkanımız Rifat Özkan Beyefendi duyarlı olduğu için bize yeni yerimizi tahsis etti. Çok teşekkür ediyoruz. Faaliyetlerimize bu mekanda devam etmek istiyoruz. Kadınlarımıza, çocuklarımıza, gençlerimize, engellilerimize, yaşlılarımıza yönelik nerede sorun varsa biz orada çözüm üreten olmak istiyoruz. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
Editör: TE Bilişim