22 yıl önce Niğde’nin yerel televizyonunda başladığı gazetecilik mesleğinde başarılarını arttırarak devam ettiren ve uzun yıllar Niğde Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler sorumlusu olarak görev yapan Gökhan Demircioğlu, başarılı çalışmalarına sendikacılık alanında da devam ediyor.

Memur-Sen Niğde İl Başkanlığı ve Memur-Sen’e bağlı sendikalar Niğde Hizmet-İş Sendikası İl Başkanlığını ziyaret etti.

Memur-Sen Niğde İl Başkanı Hasan Orhan ile birlikte bağlı sendika başkanlarınca gerçekleştirilen ziyarette, Hizmet-İş sendikasının Niğde’de kısa süre içerisinde yaptığı çalışmaların önemine dikkat çekildi.


Memur-Sen Niğde İl Başkanı Hasan Orhan, Emekli Memur-Sen Şube Başkanı Muharrem Çiftçibaşı, Sağlık-Sen Şube Başkanı Ebuzer Doğan, Birlik Haber-Sen İl Başkanı Naci Şenol, TOÇ Bir-Sen İl Başkanı Mahmut Necati Özen ve Genç Memur-Sen İl Başkanı Sedat Özdemir, Hizmet-İş Sendikası Niğde İl Başkanlığını ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti.

Sendika Niğde İl Başkanı Gökhan Demircioğlu; “Memur-Sen İl Başkanlığımıza ve bağlı sendikaların şube ve il başkanlarımıza ziyaretlerinden dolayı şahsım ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Sendikamız her gün Niğde’mizde de büyümeye devam ediyor” dedi.


Yukarıkayabaşı mahallesi Cicibaba sokak Yavuz Çayır iş merkezinde oluşturulan hizmet binasında çalışmalarını sürdüren sendikanın Niğde il başkanlığı ise ziyaretçi akınına uğruyor. Sendika üyelerinin yanı sıra çok sayıda kişinin ziyaret ettiği Hizmet-iş sendikası Niğde il başkanlığı bir yandan da üyelerine hizmet vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Adana’da düzenlenen 1 Mayıs kutlamalarında adından söz ettiren Hizmet-iş Sendikası Niğde İl Başkanlığı, üyelerinden tam not aldı.

Niğde’de de büyümeye başlayan Hizmet-İş Sendikasına gösterilen yoğun ilgi kapsamında hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.
 
 
Editör: TE Bilişim