Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.  

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu 127 üyenin büyük çoğunluğunun katılımı yapıldı. Dernek Başkanlığına Ramazan Yıldız tekrar seçildi. 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şubesi yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. 

        Yeni yönetim Kurulu

Ramazan YILDIZ     Dernek Başkanı

Ahmet KIZIL       Başkan Yardımcısı  

Osman BAKİ     Sekreter

Ziya CEYLAN  Sayman            

Ömer KARA     Halkla ilişkiler 

Hasan İPEK   Denetim kurulu başkanı           

Ali AKBAŞ     Denetim kurulu üyesi

Sedat ÖZDİN    Denetim kurulu üyesi

Hasan APAYDIN    Disiplin kurulu başkanı

Sibel ALTUNTAŞ  Disiplin kurulu üyesi

Bayram ERDEN   Disiplin kurul üyesi

                                     

Genel Kurul sonucu tekrar Niğde Şube Başkanı seçilen Ramazan Yıldız yaptığı açıklamada;   Değerli Şehit Ailelerimiz Kahraman Gazilerimiz 2012 den 2021 Yılına kadar yaklaşık 10  yıldır Derneğimize ve üyelerimize hizmet etme dışında hiç başka bir gayesi olmayan Değerli Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımla yeniden bu onurlu görevi üstlendik  10 yıldaki sıkıntılarımızı atlatma yoluna girdik ancak önümüzdeki yıllarda çok daha aktif ve faaliyetler içeren bir içerikle sizlere hizmet etmeyi temenni ediyorum.    Dernek Başkanlığı dönemimde bana her türlü desteği veren başta yönetim kurulu ve denetim kurulu Disiplin kurulu üyelerimize ,  tüm Dernek Üyelerine ,  teşekkürü bir borç bilirim.

Genel Kurulumuza Katılan Başta Divan Heyetinde bulunarak Kongremizin Sağlıklı bir şekilde yürütülmesine katkıda bulunan Emniyet Güçlerimize  divan kuruluna ve ilçelerden köy ve kasabalardan gelerek genel kurulumuza  katılarak derneğimizi onurlandıran siz değerli Şehit ailelerimize ve kahraman Gazilerimize Ailelerine Gnel Başkanımız Mustafa Işık ve yönetimine   Niğde halkına teşekkür ederken pandemi nedeniyle derneğimizin dışında denetleme görevini yapan dernekler müdürlüğüne sahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim" dedi. 

Editör: TE Bilişim