Niğde Valisi Âlim Barut, İlimizde görev yapan ve Rize’ye tayini çıkan İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmet Cansaran’a veda yemeği verdi.

 

Yemeğe Vali Âlim Barut’un yanı sıra Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Doğan Şafak, Garnizon Komutanı, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı  Hayrettin Akçıl, Ağır Ceza Reisi Mustafa Öztürk,  Niğde İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ katıldı.

 

Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cansaran yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Üç yıla yakındır Niğde’de görev yapıyorum. Vatandaşın canını, malını, namusunu güvende hissetmesi için elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince ben ve personelim çalıştık çabaladık. Niğde İl Jandarma Komutanlığı ilk tecrübemdi, ilk göz ağrımdı. Çok güzel anılarla, hatıralarla gidiyorum Rize’ye. Ama bir ayağımız Akdeniz’de olduğu için gelip geçerken değişimi, gelişmeyi göreceğim, dostları mutlaka hatırlayacağım. Desteklerinizden dolayı Sayın Valime, Vekillerime, Başkanıma, Cumhuriyet Başsavcıma, Reisime, Müdürüme bütün Daire Amirlerimize ve Niğde Halkına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Vali Âlim Barut’ta konuşmasında; “Burada üç yıl görev yaptı. Bu görevden sonra Rize’ye tayin oldu. Biz bürokratların kaderi bir yere git derler gideriz, dön derler döneriz. Üç yıla yakın zamandır kendisiyle çalışmaktan büyük zevk aldım. Gerçekten hem uyumlu hem verimli bir çalışma düzenimiz oldu. Umuyorum ki bu uyumdan, bu verimden Niğde’de istifade etti. Emniyet ve asayiş yönünden de gerçekten huzurlu bir dönem geçti. Bu sebeple bu mütevazı yemeğimize katıldığınız için sizlere ve yeni görevinde de arkadaşımıza başarılar diliyorum. Daha uzun yıllar çalışmak da isterdim, işte bürokrasinin kaderi diyelim. Komutanımızın yeni yeri de hayırlı olsun, tebrik ediyoruz, sağlığımız yerinde olsun bir yerde daha karşılaşabiliriz inşallah” dedi.

 

Daha sonra Vali Âlim Barut, Niğde’de yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmet Cansaran’a plaket verdi.

 


Editör: TE Bilişim