Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan 16 Nisan’da yapılacak Anayasa Değişikliği referandumu için esnaf ziyaretlerini sürdürürken aynı zamanda esnafın istek ve taleplerini de dinliyor. Akdoğan dün yaptığı Atasanayi sitesi esnafını ziyareti esnasında verdiği asfalt sözünü bugün yerine getirdi.

Belediye Başkanı Akdoğan esnaf ve vatandaşla bir araya gelerek 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan Anayasa Değişikliği Halkoylamasıyla ilgili çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Yoğun tempoyla çalışmalara devam eden Akdoğan vatandaşı dinlemeyi de ihmal etmiyor. Atasanayi sitesini ziyareti sırasında esnaftan asfalt isteğinin gelmesi üzerine Başkan Akdoğan ilgililere anında talimat verdi. Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’dan gelen talimat üzerine Atasanayi sitesi asfaltının yenilenmesi talebini kısa süre içinde yerine getirdi.  Vatandaşın talebi doğrultusunda çalışmaların hemen başlatıldığını söyleyen Akdoğan, ‘’ Atasanayi sitesi esnafımıza dün asfalt sözü vermiştik. Şuanda verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Asfalt çalışmalarımız ihtiyaç olan her noktada devam edecek. Vatandaşımıza verdiğimiz sözden daha fazlasını gerçekleştireceğiz’’ dedi.
Başkan Akdoğan, Atasanayi sitesinin yalnızca asfalt işinin yapılmadığını asfalt öncesinde geçtiğimiz aylarda yağmur suyu hattının onarıldığını da sözlerine ekledi.

Ziyaretten ve yapılan asfalt hizmetinden duydukları memnuniyeti ifade eden Atasanayi  sitesi esnafı Akdoğan’a teşekkür etti.
 
Editör: TE Bilişim