Niğde Elele Derneği Başkanı Yusuf Güleç ve üyeleri ile birlikte 12 Mayıs Anneler günü dolaysıyla Niğde'nin Bor ilçesinde bulunan Ahmet Kuddusi huzur evini ziyaret ettiler. Huzurevi sakinleriyle tek tek tokalaşıp ellerini öpen dernek üyeleri, yaşlılarla birebir ilgilendiler.

Niğde Elele Derneği başkanı Yusuf Güleç, Bu güzel yaşlı bakım evinde bu güzel huzurevinde her türlü imkânı her türlü konaklama, dinlenme, sunulmaktadır. Çalışan güler yüzlü personel ve yaşlılar bu ziyaretten çok mutlu olduklarını dile getirdi. Anneler günü münasebetiyle  Bor huzurevini ziyaret ettik, Karanfil dağıtarak ve bocce oynayarak eğlencelerine ortak olduk çok mutlu oldular ve biz de çok mutlu olduk. Bocce oyununda Türkiye üçüncüsü olan Nazire ablamızla tanışmak ve onunla bu oyunu hem öğrenip hem oynamak çok zevkliydi, hepsi birbirinden şeker Allah onlardan razı olsun şeklinde konuştu. Dernek üyelerini karşısında gören yaşlılar, bol bol dua edip çalışmalarında başarılar dilediler. Bu tür ziyaretlerin daha sık ve herkesin daha duyarlı olması konusunda dilekte bulundular. Huzur evi sakinlerinden yaşlı teyze “ sizleri görmekten çok keyif aldık ama bu keyfi bize yaşatmanız İçin bir yıl daha mı bekleyeceğiz” dedi.

Yaşlılarımız anneler gününde de kendilerini unutmadıkları için çok mutlu olduklarını belirttiler. Burada yemek ve her türlü İhtiyacımız karşılanıyor sadece sohbete ve muhabbete İhtiyaçları olduğunu bildiren huzurevi sakinlerinin talep ve isteklerini de Dinleyen Dernek Başkanı Güleç, Her Türlü desteğe hazır olduklarını ifade ettiler.

Eli Öpülesi Şehit Annelerinin Günlerini Kutladılar

Daha sonra Niğde Elele derneği Başkanı ve üyeleri Anneler Günü münasebetiyle ilde bazı 6 ayrı şehit Ramazan Alkan, Sedat Çelik, Serdal Güneş, Nail Aldoğan, İdris Polat ve Efe Osman Apaydın'ın  annelerini evinde ziyaret ettiler. Elele Derneği Başkanı Yusuf Güleç, "Bugün Anneler Günü münasebetiyle şehit annelerini ziyaret ederek ellerini öperek hayırlı dualarını aldık. Bütün şehit annelerimiz şunu iyi bilsin ki, bütün Mehmetçik, polis ve güvenlik korucularımız, Türkiye'mizin 82 milyon vatandaşının evladıdır. Onlarda bizlerin anneleridir. Peygamberlikten sonra ki en yüksek mertebeye onların evlatları ulaşmıştır. Bundan dolayı onların hayırlı duasını almanın gerektiğini düşünüyorum. Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin" dedi.
 
 
Editör: TE Bilişim