Niğde Belediyesi 2014 yılı Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Meclis Salonunda yapıldı.



Ocak ayı meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “2014 yılı Niğde'mize ve ülkemize hayırlar getirsin” dedi.

Belediyemiz Meclisinin 2013 yılı toplantı döneminin, Aralık/2013 toplantısında alınan kararlara ait karar özetinin okunup tasvibi, Belediye Kanununun 20. maddesine istinaden Meclisin 1 aylık tatil zamanının Temmuz ayı olarak müzakere ve karara bağlanmasının ardından Denetim Komisyonu oluşturuldu.

Yapılan oylama sonucu Denetim Komisyonu üyeliklerine, Yakup Yerlikaya, Hüseyin Şarahman, Nusret Altunkaynak, Murat Yağmuroğlu, Servet Yüksel seçildi.

Ocak 2014 toplantısının 03.01.2014 birleşim gündemi maddelerinin görüşüldüğü Belediye Meclis toplantısında ayrıca ata sanayi bölgesinde Niğde Belediyesine ait sosyal tesisin ata sanayi yönetim kurulunca kullanılması hususu da görüşüldü. 06.12.2013 tarih ve 162 sayılı karar ile İmar komisyonuna havale edilen ve komisyon oy birliğiyle kabul edilen Dr. Müzeyyen Toker adının Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında oluşturulacak büyük bir caddeye verilmesi kararı da meclis üyelerince onaylandı.  

Editör: TE Bilişim