Niğde Belediye Başkanlığı tarafından hava şartlarının uygunluğu göz önüne alınarak Devlet Hastanesi yol düzenleme çalışmaları tamamlanarak, hastane çevresindeki yollar asfaltlandı.



Niğde Belediye Başkanlığı tarafından Niğde Devlet Hastanesinin çevre düzenlemeleri yapılarak, alt yapı ve kaldırım çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlama çalışmaları da yapıldı. Yeni yolların da açılması sağlandığı ve genişletme çalışmalarının da yapıldığı hastane çevresinde hava koşullarının asfaltlama çalışmasına uygun olmasıyla birlikte çalışmalar hızlı bir şekilde gerçekleştirilerek hastaneler çevresinin dört bir yanı asfaltlandı.

Devlet Hastanesi çevresinde yapılan çalışmaları inceleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Hastanelerimizin çevresinde çalışmalarımıza alt yapıdan başladık. Alt yapı çalışmalarının ardından yollarımızı asfaltlanmasını sağladık. Devlet Hastanesinin çevresinin, asfaltlanmasını sağlayarak refüj çalışması yaptık. Hizmetlerimizin vatandaşımıza ve burayı kullanan hastane çalışanlarına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.






Editör: TE Bilişim