Cumhuriyet Halk Partisi Niğde İl Başkanı Erhan Adem,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili mesaj yayınladı.

23 Nisan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışı ve Türk halkının var olma  savaşının kazanılmasında öncülük eden bir gündür diyen CHP Niğde İl Başkanı Adem, 23 Nisan tarihimizin dönüm noktalarından biridir. Halkımız kendi egemenliğini, vatanımıza göz diken düşmanlara ve bunlarla beraber işbirliği yapanlara karşı savaşarak kazanmıştır. Bu nedenle egemenliğimiz ulusal varlığımızın başında gelir. Türk Halkı bu gün sayesinde  kendi kendini idare etme özgürlüğüne kavuşmuştur” dedi.

Adem; “Bu bayramın diğer bir önemi de bu günü  Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün geleceğimiz olan çocuklara armağan etmesidir. Bu günün önemini bugünün küçüğü yarının büyüğü olan çocuklarımıza çok iyi bir şekilde anlatmalıyız ve onlara daha iyi bir Türkiye bırakmak için sorumluluk üstlenmeliyiz. Sevginin, kardeşliğin, hoşgörünün, ve barışın egemen olduğu bir dünyada Elele yaşamak ümidiyle  geleceğimiz olan çocuklarımızın ve tüm halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlar. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza bu güzel ve anlamlı günü armağan eden büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve ilk Meclisimizin açılmasında emeği geçenleri minnet ve şükranla anıyorum” diye konuştu..


 
 
Editör: TE Bilişim