Bir süre önce Bor Kaymakamlığı görevine başlayan Kaymakam Adnan Karaosmanoğlu’na Bor CHP İlçe Başkanlığı tarafından hoş geldiniz nezaket ziyaretinde bulunuldu.

 

Bor Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur ve Parti Üyeleri Erdal Gevrekçi, Ekrem Soylu, Mustafa Gülsoy,Kızılca Belediye Başkanı İbrahim Gülümser, Kemerhisar Belediye Başkan adayı Beytullah Kirazcı, Bor Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar dilediler.

 

Bu ziyaretten memnun kaldığını belirten Kaymakam Karaosmanoğlu,“Bor İlçesinde yeni görev başladım. Görevde olduğum süre içerisinde, ilçemiz için gereken en iyi hizmetleri birlik, beraberlik içerisinde beraber yapacağız.”Dedi.

 

Samimi ve hoş görülü ortamda yapılan görüşmede ilçenin sorunları hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

 

Kaymakam Karaosmanoğlu’na Araştırmacı-Yazar Ömer Fethi Gürer’in “Bor Şehri” kitabı hediye edildi.

 

CHP Bor İlçe Başkanı Çopur, Bor şehrinin çok eski ve köklü sosyal, kültürel, ekonomik ve tarihi yapıya sahip olduğunu, Bor’u gerçekten tanıyan, seven ve hizmet eden kişilere her zaman Bor’lular gerçek anlamda yer vermiş ve sahip çıkmıştır.

 

CHP Bor İlçe Başkanı Çopur,“İlçemizde hizmet anlamında en iyi hizmetlerin verilmesi için, ekiplerimizle birlikte Bor`a yapacağı hizmetlerde Kaymakamımıza katkı sağlamaya hazır olduklarını söyledi.Kaymakamımız, siyasi partilerle, sivil toplum örgütleriyle, halkımızla beraber omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Şirin ilçemiz Bor’a tekrar hoş geldiniz der, görevinizde başarılar dileriz” dedi.





Editör: TE Bilişim