Harım Mahallesi Muhtarı Ali Önsay ; "Halka Hizmet Hakka Hizmettir" söylemi ile Bor Harım Mahallesi Muhtarlığı'na aday oldum."dedi. 

 Bor İlçesi Harım Mahallesi Muhtarı Ali Önsay tekrar adaylığı konusunda bir açıklama yaptı. 

Önsay açıklamasında ; B
ilgi birikimimi  ve tecrübelerimi  Mahallemin  hizmetine sunmanın mutluluğu ve heyecanı içindeyim.

 

Her geçen gün ihtiyaçları ve sorunları artarak değişen mahallemin sosyal ve alt yapı ile ilgili durumlarının  daha da ileriye götürülmesi gerektiğini düşünüyorum.

 

Her şeyden önce mahallemin  menfaatlerini ön planda tutan ilke ve projelerimle ve mahallemden  aldığım ilham ve güvenle projelerimi hayata geçirme fırsatını yakalayacağına inanarak bu yola çıktım.

 

Üzerimde emeği olduğunu düşündüğüm mahalleme hizmet etmenin zaten bir gönül borcu olduğunu ve bunu mahallelimin vereceği desteklerle ödeme fırsatı bulabileceğimi biliyorum.


10 yıldır muhtarlığını yapmaktan çok büyük onur ve mutluluk duyduğum mahallemin muhtar adaylığına talibim. 10 yıllık hizmetimin sonunda mahallemin tekrar şahsıma duymuş olduğu güven ve teveccühlerin olması nedeniyle cesaretlenip aday olmuş bulunuyorum. Şimdiye kadar sizlere vermiş olduğum sözleri çoğunlukla tuttuğuma inanıyorum. Sizlere söz verip tutmamak şahsıma yakışmadığı bana güvenerek 10 yıl muhtarlık yapmamı sağlayan mahallelime de hakaret olur. Bunların bilincinde ve sorumluluğunda tekrar aday olma gücünü kendimde buldum.

 

"Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır” söylemi ile tekrar yola çıktım.

 

Son 5 yılda da birçok şey yaptık  ve bunlar siz değerli mahalle sakinlerimin sayesinde ve verdiği desteklerle oldu. Ama bunlar yetmez. Mahallem daha çok hizmeti, daha çok ilerlemeyi hak ediyor. Değişen koşullar, ilerlemeler  beraberinde değişik sorunlar da getirmektedir. Böylece değişik ve yeni projeler yapmak önceden başlanan projeleri ve hizmetleri daha da ileriye götürmek gerekmektedir. 10 yıldır yürüttüğümüz hizmetlerin daha iyisi ve daha ilerisini yapmak, sizin güveninize daha fazla layık olmak için bir dönem  daha siz mahallelimden yetki ve izin istiyorum.

 

Sözün kısası, ben  önceden olduğu gibi  Bor Harım Mahallesine sadece "hizmet” vaat ediyor ve sizlerden tekrar destek bekliyorum.

 

Sizlere saygı, sevgi ve selamlarımı sunuyorum."dedi. 

 

 

Editör: TE Bilişim