Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir Aşağı Kayabaşı Mahallesi'nde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Aşağı Kayabaşı Mahallesi'nde asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Özdemir, “Almış olduğumuz bayrağı, daha yukarılara taşımak, vatandaşlarımıza hizmet etmek için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz” dedi.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Fen İşleri Müdürü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Aşağı Kayabaşı mahallesinde serimi gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, mahalle sakinleri ile sohbet etti.

Burada konuşan Emrah Özdemir, “asfalt seriminin gerçekleştirildiği mahallede, altyapısı tamamlanan sokaklarda üst yapı çalışmaların yapıldığını belirtti.

Milletin hizmetlerin en iyisine layık olduğunu belirten Başkan Özdemir, “ milletimiz her şeyin en iyisine layık’ Tabi bizim sloganımız var ‘durmak yok yola devam’ diyoruz. Biz belediye olarak da durmayacağız, durdurak bilmeyeceğiz bu millete hizmet etme adına. Niğde'miz için dur durak bilmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Aşağı Kayabaşı Mahallesi'nde gerçekleştirdiğimiz asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledik” dedi.

Editör: TE Bilişim