Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin tanışma toplantısında yaptığı açıklamada gençlere yönelik faydalı projelere her zaman destek verdikleri ve bundan sonra da destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Akdoğan, Niğde Belediyesi Kent Konseyi’nin alt çalışma grubu olan Gençlik Meclisi tarafından, üyeler ve sivil toplum kuruluşlarının (STK) gençlik kulübü yöneticilerine yönelik düzenlediği tanışma toplantısına katıldı. Başkan Akdoğan, Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada, Niğde Belediyesi olarak toplumun tüm kesimlerine olduğu gibi gençlere yönelik çalışmalarda da hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını vurguladı. Niğde Belediyesi olarak gençlerden gelecek faydalı projelere destek olabileceklerini kaydeden Başkan Akdoğan, “Özellikle üniversitelerde gençlerin geneline hitap etmek için yeni bir şeyler yapmak lazım. Amaç faydalı projelere destek vermektir” dedi. 

Gençlerin sorularına da yanıt veren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, son 8 yılda Niğde’nin çehresini değiştirecek yatırımları hayata geçirdiklerini belirterek, proje aşamasındaki bazı yatırımlarla ilgili de açıklama yaptı. Başkan Akdoğan, hem gençlere hem de toplumun tüm kesimlerine hayatı kolaylaştıracak, şehri geleceğe taşıyacak yatırımları ve hizmetleri yapabilmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti.

Niğde Belediyesi Kent Konseyi’nin bir alt birimi olan Gençlik Meclisi Başkanı Recep Sami Şafak, gençlerin fikir ve düşüncelerine her zaman değer veren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür etti. Şafak bu tür toplantıları belirli periyotlarda devam ettirmeyi amaçladıklarını da sözlerine ekledi.

 
Editör: TE Bilişim