Hizmet-İş Sendikası Niğde İl Başkanlığı Altunhisar İlçesi Belediye Başkan Adayı Abdullah Arıöz’ü seçim çalışmaları esnasında ziyaret etti.

Hizmet-İş Sendikası Niğde İl Başkanlığına bağlı işyeri temsilcileri, komiteleri ve üyelerinden oluşan heyet ile gerçekleşen ziyaret esnasında, İl Başkanı Gökhan Demircioğlu, Başkan Adayı Arıöz’e seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Hizmet-İş Sendikası Niğde İl Başkanı Gökhan Demircioğlu; “Altunhisar'a yakışacak değerli abim saygıdeğer insan AK Parti Altunhisar İlçesi Belediye Başkan Adayı Abdullah Arıöz'e işyeri temsilcilerimiz ve komitelerimiz ile birlikte destek ziyaretinde bulunduk. Altunhisar için önemli projelere imza atacağına inandığımız değerli Belediye Başkan Adayı Abdullah Arıöz’ü destekliyor, 31 Mart seçimlerinde başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.
AK Parti Altunhisar İlçesi Belediye Başkan Adayı Abdullah Arıöz; “Hizmet-İş Sendikasının İl Başkanlığının şahsıma yaptığı ziyaretten dolayı so derece memnun oldum. Başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğim kardeşim Gökhan Demircioğlu’nun sendikacılıkta Niğde’de ortaya koyduğu başarıyı taktir ediyorum. Baba ocağım Altunhisar İlçesine hizmet etmek, yoksun kalınan ne varsa bu tarih yüklü ilçemde var etmek için önemli projeler hazırladık. Bunun için ise Niğde’mizin güzide ilçesi Altunhisar bizimle birlikte yakışacak hizmetlere alacak. Her alanda gelişecektir. En önemlisi tarım alanında topraklarının verimliliğini değerledirecek, yayla turizmden payını alacak, yeni yerleşim alanlarıyla Altunhisar’da her şey daha güzel olacak” dedi.
 
Editör: TE Bilişim