AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir , 23 Nisan’ın tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu, bu tarihte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulmasıyla birlikte aydınlık yarınların adımlarının atılmaya başlandığını ifade etti. 

Özdemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, zafere ulaşmamızda en önemli etken birlik ve beraberliğimizi korumamızdı. O dönemde işgal altına alınmış topraklarımız bu anlayışla özgürlüğüne kavuştu . Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin, özellikle çocuklar adına barış dolu, aydınlık bir geleceğin mimarlığını sürdüreceğini vurguladı.

Özdemir , Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 94. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelerde bulundu:

‘’Bizler Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde aydınlık Türkiye’nin geleceğinin inşası için çalışıyoruz. Ülkemiz üzerinde tahakküm kurmak isteyenlere fırsat vermeden, özgürlük sınırları daha genişletilmiş, üretimini kendi yapan, müreffeh bir ülke oluşturmak idealindeyiz. Ülkemizi kendi iç sorunları ile mücadele eden bir konuma hapsetmek isteyenler asla emellerine ulaşamayacaklardır. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu’nun terörle mücadele konusundaki kararlılıkları bu sorunu ortadan kaldıracak ve yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza sahip çıkarak daha demokratik ve daha gelişmiş bir Türkiye için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizler bu adımları attığımızda inanıyoruz ki bugünün çocukları ileride çok daha müreffeh bir Türkiye'yi inşa edecek, dünya barışına önemli katkılar sağlayacaklardır. Barışın tesis edildiği bir ortamı oluşturmakta Ak Partinin en önemli görevleri arasındadır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Mustafa Kemal Atatürk’ü , silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla anarken tüm çocuklarımızın ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum’’ dedi.

Editör: TE Bilişim