Niğde'de Sosyal anlamda büyük çalışma gösteren kurumlar, yapılan yenilikler ve personelin vatandaşa kaliteli hizmet vermesinden dolayı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne TSE kalite belgesi verildi.

Niğde genelinde yaklaşık 300 personel ile hizmet veren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sosyal Hizmet Merkezi, Bor Huzurevi, Altunhisar Rehabilitasyon ve Bakım merkezi, ve BSRM kurumlarında TSE denetçileri tarafından yapılan incelemeler sonrasında TSE belgesi alarak Niğdeli vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek.

TSE belgesi ile ilgili açıklamada bulunan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Koca, TSE denetçilerinin kurumdan hizmet alan vatandaşlarla yaptığı anketler ve kurumlarda yaptıkları inceleme sonrasında kalite belgesi aldıklarını söyledi

 Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Koca yaptığı açıklama da; Bakanlığımız Stratejik Plan amaçlarından olan “Entegre Kalite Yönetim Sistemi” kurmak hedefini gerçekleştirmek üzere hazırlanan proje kapsamında faaliyetler yürütülmüş ve bu faaliyetler çerçevesinde İl Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarımızda sistemin işleyişi ve geliştirilmesi için Bakanlığımızca tetkik ve danışmanlık hizmetleri yapılmış, yapılan bu çalışmaların çıktıları TSE denetçileri tarafından değerlendirilerek, İl Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarımız TS EN İSO 9001:2008 belgesi almaya hak kazanmıştır"dedi. 

Harun Koca açıklamasının devamında; Sistemin amacı, Kurumlarımızdan hizmet alan kişilere daha iyi ve kaliteli hizmeti sunabilmektir. Bu kapsamda kurumlarımızda çalışan personellerimiz Kalite Yönetim Sistemi eğitimlerine tabi tutulmuşlardır. Kurumlarımızdan hizmet alan kişilere ise memnuniyet anketleri yapılarak kurumlarımızdaki eksiklikler giderilmiş ve vatandaşlarımıza en kısa zamanda en iyi hizmetin sunulması hedeflenmiştir. Sistem çalışanların performansını, verimliliği ve yararlanıcıların memnuniyetini amaçlamaktadır. Kalite Yönetim Sistemi sürekli gelişmeyi ve yenilenmeyi hedefleyen bir sistemdir. Bu doğrultuda kurumumuz her yıl TSE denetçileri tarafından tetkik edilerek yenilenme ve gelişmeler takip edilecektir. Ben bu belgenin alınmasında özverili bir şekilde çalışan tüm personellerimize teşekkür ediyor, Vatandaşlarımıza da daha iyi hizmetin sunulması noktasında personelimize yardımcı olmalarını diliyorum"dedi



Editör: TE Bilişim