Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Bor Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi okullarda tanıtımlarına devam ediyor. Bor Şehit Ömer Halisdemir Gençlik merkezi üyeleri bor ilçesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlkokulunu ziyaret ederek, İdarecilere Gençlik Merkezi ve ÇEDES çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Gençlik Merkezi liderlerinin gerçekleştirdiği tanıtım etkinliklerinde öğrencilere ve okul yöneticilerine verilecek olan eğitimleri hakkında öğrencilere bilgililer verildi. Gençlik Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü; "Gençlik Merkezi olarak gençlerin topluma kazandırılması kültür, sanat ve spor faaliyetleri içerisinde yer almaları için çaba gösterdiklerini söyleyerek, kentin farklı okullarını ziyaret ettiklerini, gerçekleştirilen tanıtımların yararlı geçtiğini ve bunların meyvesini mutlaka alacaklarını ifade etti.

Öğrencilerin tanıtım faaliyetlerine yakın ilgi gösterdiklerini belirten Ötgünlü;” Geleceğimizin teminatı gençlerimizi sosyal ve kültürel ve sportif anlamda geliştirmek için çaba gösteriyoruz. Hedefimiz sadece okullarda tanıtım yapmak değil, her mahalleye, köye, beldeye ve ilçede yaşayan gençlere ulaşmaktır. Ücretsiz olarak verilen kursların yanı sıra gençlerimize değişik kültürdeki kentlere gitmesini sağlıyoruz” Dedi.

Şampiyon Niğde Belediyespor'a Muhteşem Karşılama Şampiyon Niğde Belediyespor'a Muhteşem Karşılama

Editör: Selim GÖKEL