Niğde’de yapılan Okullar Arası Kros İl Seçmelerinde Çiftlik Mustafa Kemal Orta Okulu ferdi ve takım halinde şampiyon oldu. Niğde’de yapılan Okullar Arası Kros İl Seçmelerinde Çiftlik İlçesi Mustafa Kemal Ortaokulu her zaman olduğu Ferdi ve Takım halinde şampiyonluğu kimseye kaptırmayarak kürsünün en üstünde yerini aldı. 

Çiftlik Belediyesine Kamyon Hibe Edildi, Parti Önünde Sergilendi Çiftlik Belediyesine Kamyon Hibe Edildi, Parti Önünde Sergilendi

Çiftlik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Yavuz konu hakkında yaptığı paylaşımda, “Niğde’(de yapılan Okullar Arası Kros İl Seçmelerinde Çiftlik İlçemizin Mustafa Kemal Ortaokulu her zaman olduğu gibi ferdi ve takım şampiyonluğunu kimseye kaptırmayarak kürsünün en üstünde yerini aldı. 

Niğde’mizi ve ilçemizi gruplarda temsil etme başarısı gösteren Mustafa Kemal Ortaokulu bu güzel başarıda emeği geçen Atletizm Antrenörümüz Hacer Ceyhan hocamızı, Okul Müdürü, İdarecileri ve Beden Eğitimi Öğretmeni Barış Demiray hocamızı tebrikler ederim. Gruplarda Niğde’mizi ve ilçemizi temsil edecek öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Selim GÖKEL