Altunhisar’da Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi Altunhisar’da Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Niğde’nin Altunhisar ilçesinde haklarında çeşitli suçlardan aranması ve yakalanması bulanan şahıslara yönelik ilçe jandarma ekiplerince 10 günlük yaptığı çalışmalar neticesinde aranması bulunan 10 şüpheli yakalandı.

Altunhisar İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında, aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda 62 uygulamada4 bin 924 şahıs sorgulaması gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında tehdit, dolandırıcılık, trafik güvenliğini tehlikeye sokma, borçlunun ödeme şartını ihlali ve bilişim sistemleri banka ve kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık suçlarından aranan 5 kişiyi, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama suçlarından aranan 2 kişiyi gözaltına aldı. Ayrıca, 2863 Sayılı Kanuna Muhalefet, basit yaralama ve askeri yasak bölgelere girme konularında İfadesinin alınmasına yönelik aranan 3 şahıs da yakalandı.

Altunhisar Kaymakamlığından yapılan çalışmalarla ilgili; ‘’İlçemizin huzur ve sükûnunu koruma adına; suç ve suçluyla mücadelemiz, hukuk ve mevzuat çerçevesinde kararlılıkla devam edecektir’’ açıklaması yapıldı.

Editör: Selim GÖKEL