Altunhisar Rehabilitasyon Merkez Spor Kulübü Yüzmede Türkiye’de ilk üçe girdi.

 
Niğde Sevgi Evleri çocuğu ve Altunhisar Zihinsel Engelliler spor kulübü sporcusu Seçil YILMAZ Türkiye Yüzme Şampiyonasında 3. Olarak büyük bir başarıya imza attı. Antrenörü Hatice KALENCİK şampiyonaya dair bilgiler verdi.
 
Türkiye Özel Sporcular Federasyonunun 2014 yılı Faaliyet programında yer alan Türkiye Yüzme şampiyonası 20-22 Mayıs 2014 tarihlerinde Bursa ilimizde yapıldı. 7-9 Mart 2014 tarihlerinde Antalya Alanya ilçesinde düzenlenen 1. Bölge seçmelerinde 120 sporcu arasında kategorisinde şampiyon olan Sevgi Evleri çocuğu ve Altunhisar rehabilitasyon Merkezi sporcusu Seçil YILMAZ Bursa’daki Türkiye şampiyonasında yarışma hakkı kazandı. Antrenmanlarını aksatmadan yapan Seçil YILMAZ başarılı bir etap çıkararak turnuvayı 7 rakibi arasında 3. olarak tamamlamayı başardı. Kendisini tebrik ediyorum.

 
Bize desteklerinden ötürü Niğde Valisi Necmeddin KILIÇ’A, Altunhisar Kaymakamı Mehmet Yaşar YEŞİLTAŞ’A, Niğde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammed Ali GARİP’E, Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN’A, Sevgi Evleri Müdürü Mustafa ÜNALAN’A ve Altunhisar Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Selman DURMAZ’A teşekkür ederiz.




 
Editör: TE Bilişim