Niğde Belediyesi, İlhanlı Mahallesi 95. Sokakta altyapı çalışmalarını tamamladı. 1500 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı döşenen sokakta, mazgal yerleştirme çalışmaları da bitirildi.

Başkent Niğde Vakfı'ndan Eğitime Destek Başkent Niğde Vakfı'ndan Eğitime Destek

ALTYAPI VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Niğde Belediyesi, ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda altyapı ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, bu kapsamda 95. Sokakta yağmur suyu hattı çalışmalarını tamamladı. Mazgal bağlantılarının da yapılığı sokakta, kaldırım ve cep otoparkıyla ilgili çalışmalar da bitirildi.

Niğde Belediyesinin yaz dönemi çalışmaları nedeniyle, kentin dört bir yanının adeta şantiye alanına dönüştüğü Niğde’de cadde ve sokaklardaki altyapı çalışmaları da devam ediyor.

95. SOKAK’TA 1500 METRE YAĞMUR SUYU HATTI

İlhanlı Mahallesi’nde, kısa bir süre önce yağmur suyu hattı yapımına başlayan ekipler, İl Özel İdaresi Kavşağını, Şehirlerarası Otobüs Terminali Kavşağına bağlayan 95. Sokaktaki altyapı çalışmasını tamamladı.

Ekipler, çalışmalar kapsamında, 9 metre genişlik ve 1600 metre uzunluğundaki sokakta, 800’lük diye tabir edilen 1500 metre koruge boru, 750 metre 600’lük koruge boru ile yağmur suyu hattı çekti. Yağmur suyu hattı çekilen hatta 300’lük koruge boru ile mazgal bağlantıları yapılarak 70 adet mazgal döşendi.

İHTİYAÇ DUYULAN HER HERDE ÇALIŞMA VAR 

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, yaz döneminde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda altyapı ve üstyapı çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirtti.

İlhanlı Mahallesi’nde yağmur suyu hattı çalışmalarının devam ettiğini anlatan Başkan Özdemir, bu kapsamda, 95. Sokaktaki çalışmaların tamamlandığını bildirdi.

Başka Özdemir; “Niğde Belediyesi olarak ihtiyaç duyulan her alanda, halkımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz. Dönüşen, gelişen ve büyüyen kentimizi daha yaşanabilir bir şehir haline getirebilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” Diye konuştu.

Editör: Selim GÖKEL