30 Ağustos Zafer Bayramı  Niğde’de Kutlandı Foto Galeri: 30 Ağustos Zafer Bayramı Niğde’de Kutlandı

AFAD bu sefer kuyuya düşen oğlağı kurtardı AFAD bu sefer kuyuya düşen oğlağı kurtardı

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Niğde Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törenle başladı.

Törene, Niğde Valisi Cahit ÇELİK, AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Niğde Belediyesi Başkanı Emrah Özdemir, Cumhuriyet Başsavcı Vekili  Ercan Özaltunbulak, Adalet Komisyon Başkanı  Bayram Ünlü, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  Hasan Uslu, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, Jandarma Komutanı J. Albay Nihat Özkök, İl Genel Meclis Başkanı Nusret Teksin, STK’ların ve Siyasi Partilerin temsilcileri, askerî erkan, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Cahit ÇELİK ve Niğde Belediye Başkanı Sayın Emrah Özdemir’in tören alanında bulunanların bayramlarını kutlamaları ile başlayan program, yine Vali Cahit ÇELİK ve Belediye Başkanı Sayın Emrah Özdemir’in Atatürk Anıtına Çelenk sunmaları ile devam etti.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı J. Üsteğmen Şükrü Adlım yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “30 Ağustos Zafer Bayramı” mesajının okunması ile devam eden Cumhuriyet Meydanı’ndaki tören, Jandarma Ast. Kd. Çvş. Duygu Yılmaz’ın günün anlam ve önemini belirten şiiri okuması, Jandarma Asayiş Komando Timi’nin gösterisi ve kortej geçişi ile son buldu.

Çelenk sunma töreninin ardından Vali Cahit ÇELİK, Valilik makamında Niğde Belediye Başkanı  Emrah Özdemir birlikteliğinde Zafer Bayramı tebriklerini kabul ettiler.

Öğretmen Evi Bahçesinde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu ile devam eden kutlama etkinlikleri akşam saat 20:00’da düzenlenen Fener Alayı Yürüyüşünün ardından son buldu.

Editör: Selim GÖKEL