Niğde Sağlık İl Müdürlüğü, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı koordinasyonunda, Niğde İl Ambulans Servisi Başhekimliği ve Kayseri İl Ambulans Servisi Başhekimliği Eğitimi Birimi tarafından, Müdürlüğümüz İl Ambulans Servisi Başhekimliği, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda görevli personelimize yönelik 04-07 MART 2024 tarihleri arasında "Travma Resüsitasyon (TİLYAD) Eğitimi" verildi.

Niğde’de 6 Bin 887 Hasta Evde Sağlık Hizmetleri veriliyor Niğde’de 6 Bin 887 Hasta Evde Sağlık Hizmetleri veriliyor


Acil Sağlık Hizmetlerinin ülke genelinde daha etkin, hızlı ve kaliteli bir şekilde sunulması için Sağlık Bakanlığı’nın talimatları doğrultusunda İl Ambulans Servisi Başhekimliği, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında görevli personele yönelik hizmet içi eğitimler devam ediyor.

Sağlık Müdürü Dr. Karaca Ulukışla’yı Ziyaret Etti Sağlık Müdürü Dr. Karaca Ulukışla’yı Ziyaret Etti

Hesap ortada... Niğde'nin geleceği çalınıyor! Makale: Hesap ortada... Niğde'nin geleceği çalınıyor!


Eğitimde katılımcı kursiyerlere, Hasta Nakli, Çoklu Travma, Şok, Havayolu Yönetimi, Kafa Travması, Omurga Travması, Toraks Travması, Karın Travması, Pelvis Travması, Ekstremite Travmaları, Yanık/Donuklar, Gebelikte Travma, Pediatrik Travma, Geriatrik Travma, Afetlerde Tıbbi Yaklaşım ve Adli Olguların değerlendirilmesi konuları teorik ve uygulamalı olarak verildi.

Niğde'de Toros kurbağasının su altında çekilen fotoğrafları sergileniyor Foto Galeri: Niğde'de Toros kurbağasının su altında çekilen fotoğrafları sergileniyor

Editör: Furkan CANYAKAR