Geçtiğimiz ay gerçekleşen Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Genel Kurulunda yapılan başkanlık seçimlerinde oluşan yeni yönetim, Niğde Valisi Alim Barut’u makamında ziyaret etti.


Dün saat 09:30’da gerçekleştirilen ziyarete Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu ve beraberinde Başkan yardImcısı Ogün Songur, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Ayduğan, Yönetim Kurulu üyeleri Bekir Mumcu, İbrahim Çetintürk, Oktay Erdoğdu  ve Mikail Aksungur katıldı.

Ziyaret esnasındaki konuşmasında kurumlar arası ilişkinin önemine vurgu yapan Vali Alim Barut, “Niğde Ticaret ve sanayi odasında geçtiğimiz dönemdeki olağan genel kurulunda süresini dolduran yönetim, tekrar aday olmak yerine arkadaşlarımıza bir anlamda imkan sağladı. Tabi şuan ki yönetimde bir önceki başkan ve yönetimden aldıkları güvenle yönetime geldiler. 4 yıl görev yapacaklar. Tabii ki günümüzde ekonomi sosyal ilişkilerin ve uluslar arsası ilişkilerin ana ekseni hale geldi. Dolayısıyla önemli bir konumda görev yapıyorsunuz. Görev yaparken hiçbir zaman tek başlarına bu iş yapılamaz hiç kimse ve kurumla ilişki kurulmadan bu iş yürütülemez. Burada valiliğe düşen görevleri eksiksiz yapacağıma söz veriyorum.

Dolayısıyla kurumlar birbiri ile iletişim içinde olduğunda ve birbirlerini dinleyip anlamayı becerdiklerinde bundan hem kurumlar, hem Niğde hem de insanlarımız kazançlı çıkacaktır. Bu ziyarette bu aşamada bir başlangıçtır. Bundan sonrada birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Vali Barut’un sözlerini tamamlamasının ardından konuşan NİTSO  Başkanı Şevket Katırcıoğlu da, “Gerek belediyelerimiz, gerek üniversite rektörümüz gerekse daire amirleri ile uyum içinde çalışmalar yürütmek en titiz çalışmalarımız içerisinde olacaktır. Ayrıca üzerimize düşen görevleri elimizden gelenin en iyisini yapmak gayretle için çalışacağız. İstişaresiz hiçbir iş yapılmayacak. Fikir alışverişinde bulunacağız. Niğde’mizin çıkarları doğrultusunda hareket edeceğiz. Memleketimizin zararına ne olursa olsun karşısında duracağız” şeklinde konuştu.





Editör: TE Bilişim