Niğde’de dün başlayan kar yağışının ardından sabah don oluştu. Buz tutmuş yollarda onlarca trafik kazası meydana geldi.

 

Niğde ve Bor İlçesine dün kar yağdı, yaklaşık 3-4 santim kar yağışının ardından don oluştu. Yollar buz tuttu ve sadece Niğde – Bor arasındaki en işlek yolda onlarca kaza meydana geldi.

Kazaların bilançosu 1 Ölü , 17 Yaralı kayda geçmeyen onlarca hasarlı trafik kazası...

Kemerhisar Halk Otobüsü Devrildi  Olay yerine giden Ambulansta Devrildi

Kemerhisar Halk Otobüsü,  Niğde Üniversitesi Yerleşkesinin önünde kayarak yoldan çıktı ve takla attı. Kazada  hafif yaralananlar oldu. Olay yerine ulaşmak isteyen Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Servis Ambulansı ise Niğde’den Bor yönüne giderken kaydı, takla atarak karşı şeride geçti.



Bor’da Sanayi kavşağındaki trafik ışıkları kavşağın buzlu olmasına rağmen  normal şekilde yandığından dolayı sürücüler geçişlerde zor anlar yaşadı. 


Niğde'de genelinde yollarda sabah erken saatlerde her hangi bir tuzlama, temizleme çalışmaları yapılmadığından onlarla  ifade edilebilecek hasarlı trafik kazaları meydana geldi. 


Karayollarının, Niğde ve Bor Belediyesinin sorumluluk alanındaki yolların tuzlanmadığı görüldü. En işlek yollarda bile her hangi bir tuzlama çalışması yapılmamış olması vatandaşların tepkisini çekti.


Bor'da Kamyon  ile Yolcu Minübüsü Çarpıştı


 
Bor İlçesi Çevreyolu Kaymakamlık binası yanındaki orta refüj göbeğinde Acıgöl istikametinden gelmekte olan kamyon Beğsan Market tarafından çevre yolu güzerna gitmekte olan Niğde- Bor yolcu taşıma minibüsü ile çarpıştı. Kazada yaralanan olmadı, araçlarda hasar meydana geldi. 


Niğde Gümüşler Kavşağında Trafik Kazası : 1 Ölü

Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde, Kayseri istikametinden Hatay istikametine giden 06 DA 1877 plakalı yolcu otobüsü karşı istikametten gelen Mehmet Gürbüz yönetimindeki 03 LT 403 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle elektrik direğine çarparak durabildi. Araç içerisinde sıkışan Mehmet Gürbüz Olay yerinde hayatını kaybetti.



Niğde'nin Altunhisar ilçesinde öğrenci servisi devrildi, kazada 12 öğrenci yaralandı.


Yoğun kar yağışının olduğu ilçede öğrenci servisi buzlanan yolda kayarak şarampole yuvarlandı. Serviste bulunan Fırat Kılıçdemir, Mustafa Özaslan, Abdullah Demirkan, Süleyman Erdoğan, Fahri Soyaldı, Eda Tunçdemir, Nagihan Ündemir, Osman Arıkan, İbrahim Aydın, Gamze Demirkan, Funda Akyayla ve Recai Arıkan isimli öğrenciler yaralandı. Yaralılar Bor Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Öğrencilerin durumlarının iyi olduğu bildirildi.







 



Editör: TE Bilişim