Sağlık Bakanı Koca, Valilikte düzenlediği basın toplantısında, Niğde’ye ve ülkemize son 20 yılda kazandırılan sağlık yatırımları ve hayata geçirilecek projelerle ilgili açıklamalarda bulundu.


Toplantının sonunda söz alan Niğde'de 'Halkın Adamı' olarak tanınan  Servet Yüksel, eşi Esma Yüksel’in 11 aydır Adana Şehir Hastanesi’nde tedavi gördüğünü belirterek, hastanede yakın ilgi ve alaka gördüklerini, sadece kendilerine değil tüm hastaların aynı yaklaşımı gördüğünü söyledi. 


Daha önce farklı illerde özel hastanelerde de tedavi gördüklerini belirten Servet Yüksel, Adana Şehir Hastanesinde gördükleri tedavinin ve hastanenin temizliğinden yemek sunumuna kadar tüm hizmetlerin mükemmel olduğunu söyledi. 
Şehir hastanelerinin ülkemize kazandırılmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Cumhur İttifakının ortağı MHP’nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya, Adana Şehir Hastanesinin Başhekimi ve tüm doktorları ile hemşire ve diğer görevlilerine ayrı ayrı teşekkür eden Servet Yüksel, 'Allah sizlerden bin kere razı olsun' dedi.



Servet Yüksel, Hukuk Fakültesini kazanan kızının eşinin rahatsızlığı nedeniyle,   üniversite eğitimini dondurup annesine bakma kararı aldığını   kızının şehir hastaneleriyle ilgili görüş ve düşüncelerini içeren bir mektubun yer aldığı dosyayı Bakan Koca’ya teslim etti.

Niğdeli bir iş adamının Adana Şehir Hastanesi’nde lösemili çocukların tedavi gördüğü birime 800 bin lira değerinde tıbbı cihaz bağışladığını belirterek, hayırsever vatandaşların bu tür yardımlarının devam etmesinin gerektiğini de sözlerine ekledi. 

Niğde’de Kayısılar Çiçek Açtı Niğde’de Kayısılar Çiçek Açtı

Editör: TE Bilişim