Niğde Halk Eğitim Müdürü Orhan Çetin, Niğde Halk eğitim merkezi olarak 210 bin nüfusa hitap ettiğini ve kendini geliştirmek ve meslek sahibi olmak isteyen herkese açık olduğunu söyledi.

Her geçen yıl kursiyer sayılarının ve kurs sayılarının artığını belirten Çetin; “  Vatandaşlarımız istedikleri kursları artık merkezimize gelmeden online olarak internetten Niğde Halk Eğitim merkezinin internet sitesinden istedikleri kurslara başvuruda bulunabilirler. Mahallelerimiz de, köylerimizde merkezlerimiz kurslara kayıt olmak isteyenler olabiliyor.

Yeni Halk Eğitim Merkezi ek binasının hizmete girdiğini belirten Çetin; “Halk eğitim merkez binamız yeterli gelmemesinden dolayı Dışarı cami arkasında ek bir binamız bulunmaktadır. Merkezdeki ek binamız sabah saat 08.00’da başlayıp gece saat 23.00’a kadar hizmet vermekteyiz. Merkezdeki ek binamız sayesinde vatandaşlarımızın kurslara erişimi daha kolay oldu ve kurslara katılımda arttı.  Niğde merkez halk eğitim olarak merkeze bağlı köy kasaba halk eğitim olarak hizmet vermekteyiz. Niğde halk eğitim merkezi olarak 210 bin nüfusa hizmet vermekteyiz. Halk eğitim merkezi kendini geliştirmek isteyen, meslek sahibi olmak isteyen kişisel gelişimine katkı sağlamak isteyen herkese kapımız açık” diye konuştu.

Bor Kavuklu Köyünde Yağmur Duası Yapıldı Bor Kavuklu Köyünde Yağmur Duası Yapıldı

Gençlik merkezi üyeleri Köy okullarına kalem seti dağıttılar Gençlik merkezi üyeleri Köy okullarına kalem seti dağıttılar

Okuma yazma bilmeyenlerin, meslek sahibi olmak isteyenlerin yanı sıra Üniversite hocalarına kadar kursiyerlerinin bulunduğunu ifade eden Çetin, “ halk eğitim merkezimizde açılan kurslarımıza meslek sahibi olmak isteyenler, kendini geliştirmek isteyenlerin yanı sıra Üniversitede ki hocalarımıza kadar kursiyerlerimiz var. Herkesim halk eğitim merkezinde arayıp da bulduğu bir kurs vardır.  Niğde Halk Eğitim merkezi olarak tüm halkın hayatlarına dokunuyor” dedi.