Kılıçdaroğlu’nun zikzak politikasını eleştire eleştire adeta Tayyip’e çalışır hale geldik ya!..
Kader utansın!..
Okuyucumuz Sayın Yaşar Yücel’in satırları ile başlayalım..
“Sayın Kılıç, Kılıçdaroğlu’na yönelttiğiniz bugüne kadarki eleştirilerinizi hep ihtiyatla
karşıladım.
Siyaset icabıdır, bu yanlışları yapmazlar dedim. Ancak uğradıkları zulüm benim dahi uykularımı kaçırırken, Silivri esirlerinden bu desteği esirgeyen CHP’ye oy verirsem, namerdim. (Ömrümde başka partiye oy vermedim. Yaş 65)
Saygılar sunarım...”
Kılıçdaroğlu, grup konuşmasında klasik yolsuzluk söylemleri ile Tayyip’i yer ile yeksan ettiğini düşüne dursun, beri yanda Tayyip onu kedi yumağına çeviriyor!..
“İsviçre hesapları” konusunda CHP acayip gol yedi!.. Çıkarmaya çalıştıkça da Real Madrid gibi batıyor!..
Salı grubunda, Kılıçdaroğlu aynen şöyle
dedi..
“CHP ispat ederse gidip o alsın belgeleri ve bankada bulunan mevcut paraları diyor... Biliyor böyle bir hukuksal girişimimiz olamayacağını...”
Tekrar edelim Klıçdaroğlu’nun sözlerini..
“... Biliyor böyle bir hukuksal girişimimiz olamayacağını...”
Ve Aleykümselaaam Kemal Bey!..
Neymiş?..  “İsviçre’den hesapları öğrenmeye hukuk müsait değilmiş...”
İyi de beyim..
Bu mesele meydana çıkınca, üzerinde dumanlar tüterken ortaya atılıp, yetmiş milyona TV üzerinden mesaj veren kimdi?! Genel Sekreteriniz Süheyl Batum Bey... Ne demişti?.. Şöyle demişti...
“...Bunun için, CHP bünyesinde bir ekip oluşturup araştıracağız..!”
Tahtakale’de ortaokul mezunu dövizciye söyleseniz güler de, adama  “Usta, İsviçre bankasının kapısından bile adamı içeri sokmazlar soru sormak için!..” der
Genel Sekreter, “Hesabı araştıracak ekip kuracaklarını” söyleyip CHP adına demeç verirken kimi bağlıyor?!.
Kılıçdaroğlu’nu..! Bir hafta sonra Kılıçdaroğlu ne diyor?.. “Hukuken araştıramayız!..”
Yaaa!..
Şimdi ne oldunuz!!? Tayyip’in ağzına düştünüz..
Hiç merak etmeyin, Tayyip bir yolunu bulur size bir de temiz kağıdı getirir İsviçre’den!.. Onu da miting-seçim meydanlarında size doğru sallayıp puan toplar..
“Biz demiştik” diyelim ve ne “dediğimizi”  tekrarlayalım..
WikiLeaks meselesinde, tuzluğu kapıp  “İsviçre hesaplarına” koşmalarına bile şaşırmamak elde değil.. Muhterem CHP’liler  “zarfa” geliyorsunuz. (Polise ne demek olduğunu sorun!!)... Ana muhalefetin bu akıl ve stratejisi ile, Başbakan CHP’nin etinden de sütünden de daha çok yararlanır!.. “ABD tarafından iftiraya uğrayan Başbakan” meydanlarda halktan büyük ilgi görecektir..
CHP, daha Edelman’ın ipine sarıladursun!.. Kime çalıştığını çözemedikleri Edelman’ın..!
Hiçbir CHP’linin, artık İsviçre’ye para yatırmanın bir kıymetiharbiyesi olmadığını kavrayamaması da için başka yönü!.. Para oyunlarının döndüğü yıldız ülke neresi, Türkiye!.. Sıcak para cenneti ülkemiz değil mi!.? Olan için parayı İsviçre’de mi tutmak caiz, Türkiye’de yüksek faizde dolaştırmak mı?! Neyi nerede araştıracağını bileceksin ki, lider olasın..
Kılıçdaroğlu Tayyip’i “güvenilmez” buluyor..  “Güvenilir” nasıl olunur?!
Bursa’da gazeteciye “Balbay ve Özkan’a sahip çıkıp milletvekili yapacağız” dedikten sonra, Antalya’da “yok öyle bir durum”diyeceksin ki güvenilir olasın!..
Ya da “Biz Atatürk’ün partisiyiz, kuvay-ı milliyeden geliyoruz” dedikten sonra partiyi  “Ne mutlu Türküm diyene demeyelim” diyen zıpçıktılara açıp güven toplayacaksın!..