Dün Tartıştılar... Bugün Ömer Kılıç Vilayetler Birliği Temsilcisi Seçildi Dün Tartıştılar... Bugün Ömer Kılıç Vilayetler Birliği Temsilcisi Seçildi

UZUN: İYİ PARTİ’NİN NİĞDE’DE KENDİ ADAYLARI VAR
Geçtiğimiz gün Partilerin Milletvekili adaylarının listesini açıklamasının ardından İYİ Parti Niğde Milletvekili sıralamasının Mümin İnan, Olgun Eytemiş ve F. Vedat Gültekin olarak açıklandığını belirten İl Başkanı Uzun; “Millet ittifakı olarak cumhurbaşkanı adayımız nasıl belli ise Niğde’de de İYİ Partinin kendi adayları bellidir. 
YANILTICI BİLGİLERE DİKKAT EDİLMELİ
Zaman zaman yanlış anlaşılmaya konu olacak bazı söylemler ve haberler oldukça can sıkıcı hal aldığı gibi toplumu yönlendirmede de büyük rol oynamaktadır. Bu sebeple, bazı yayın kuruluşlarında çıkan haberlerde servis edilerek ve değiştirilerek yer alan “OYLAR MİLLETVEKİLLİĞİNDE ŞU PARTİ ADI ALTINDA TOPLANIYOR” ya da “NİĞDE MİLLETVEKİLLİĞİ’NDE TEK PARTİ ÇATISI ALTINDA SEÇİME GİRECEK” imaları ve söylemleri doğru değildir. Yanıltıcı olabilecek her türlü bilgiye dikkat edilmelidir. 
İYİ Parti’nin Niğde Milletvekili adayları bellidir ve kendi logosu altında milletvekilliği seçimlerinde seçime gidecektir. Milletvekillerimizin sıralaması da Mümin İnan, Olgun Eytemiş ve F. Vedat Gültekin isimlerinden oluşmaktadır. 
İYİ Parti Niğde’de ipi zirvede göğüsleyecek olan büyük bir güce sahiptir. Niğde’de hedefimiz birinci parti olmaktır. Bunu da başaracağımızdan adımız gibi eminiz. Seçimlere az bir zaman kala partimizin politikaları ve tutumu genelde olduğu gibi yerelde de bellidir. Genelde ittifak olduğumuz gibi yerelde de kendi adaylarımız var. Niğde’nin İYİ Parti adayları kazananlar olacaktır” dedi. 

Editör: TE Bilişim