Geçtiğimiz gün Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu'nun içme suyu sorununu çözdüklerini evlere tatlı su verdikleri ile ilgili haberler yayınlandı. Haber aynen aşağıda... 

 Ulukışla İlçesinin  büyük sorunu olan içme suyu çözüme kavuşturularak ilçeye verilmeye başlandı. Vatandaşın adeta çilesi olan su, yapılan arıtma tesisi sayesinde çözümlenerek vatandaşın en büyük çilesi ortadan kaldırılmış oldu.

Yıllardır süren su meselesini çözüme kavuşturduklarını ve bu süreçte yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkürlerini ileten Başkan Uğurlu konu ile ilgili açıklamada şu ifadelere yer verdi: ‘‘Ulukışla’mızda arıtma tesisimiz çalışıyor. Apartmanların tamamına bağladık. İnönü mahallemizin tamamına bağladık. 1. Ve 2. TOKİ Etaplar bağlandı. Hızlı bir şekilde mahalle aralarında su bağlamamız devam ediyor. Şuanda apartmanda oturan herkes tatlı su içiyor. İçilebilecek kalitede bir su ve arıtılmış bir su. Bunu çeşmenizi açtığınız zaman deneyebilirsiniz. Yeni hattan, yeni depodan, yeni şebekeden arıtılmış bir şekilde ilçemize vermeye devam ediyoruz. Mahalle arasındaki evlerimize de tek tek görevli arkadaşlarımız ile birlikte hızlı bir biçimde bağlanmaya başlamıştır. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun. Ulukışla’mız her şeyin en güzeline yakışır. Yıllardır bu Ulukışla’da su meselesi vardı. Biz ve yönetimimiz bu işi başardık. Bu başarımızın arkasında AK Parti hükümeti ve tüm bürokratlar, Ulukışla Belediyesi personeli, belediye meclis üyelerimiz var. Bu süreçte olan herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

****

Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu 2015 Yılında da Ulukışla'nın içme suyu sorununun çözüldüğünü belirtmiş ve bu demeci basına düşmüştü. 30 Mart 2015 tarihindeki haber  aynen aşağıda. 

Ulukışla İlçesinin Su Çilesi Bitti

 Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu, Ulukışla'nın en büyük sorunu olan içme suyu sorununun çözüldüğünü söyledi.

Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu: " yıllardır ellerinde bidonlarla ayazlarda, soğuklarda, karda, çamurda su dolduran analarım, bacılarım artık bu çileden kurtuldu" dedi.

SEÇİMDEN ÖNCE SÖZ VERDİK

Başkan Uğurlu: "seçimlerden önce su sorununu 1 yıl içerisinde çözeceğimize söz vermiştik ve sözümüzü tuttuk. 30 Mart 2015 tarihi itibariyle evlere tatlı içme suyunu veriyoruz. Ulukışla'mızın en büyük sorunu olan içme suyunu çözmüş bulunmaktayız. Ellerinde bidonlarla ayazlarda, soğuklarda, karda, çamurda su dolduran analarım, bacılarım artık bu çileden kurtuldu. Bize bu mübarek hizmette destek olan başta hükümetimiz, milletvekillerimiz Alpaslan Kavaklıoğlu ,Ömer Selvi , belediye meclis üyelerimiz, emeğini bizden esirgemeyen vefakar personelimiz ve bize bu şerefi nail gören kıymetli halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum . Allah emeği geçen herkesten razı olsun. Her şey memleket için her şey Ulukışla için" dedi.

Editör: TE Bilişim