Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turgut Taygur “Kredi başvurusu, kredi durumu, taksit, borç ödeme, taksitlendirme ve devletin uyguladığı temerrüt faizleri hakkında bilgi almak isteyen esnaf ve sanatkârlarımızı kurumumuza bekliyoruz.” dedi.

 

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turgut Taygur, kooperatif bürosunda basın toplantısı yaptı.

Başkan Taygur burada yaptığı açıklama da ; Bağlı bulunduğumuz Merkez Birliği’nden ve bizzat genel başkanımızın kendinden Niğde için almış olduğumuz söz ve güç ile geçmiş dönem borçlarında bulunan anapara miktarı tahsil edildikten sonra geriye kalan temerrüt faizine en uygun ödeme planı sunuyoruz. Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyenlere ise Kooperatifimizde hizmet verebiliyoruz. Kredi kullanmak isteyen esnaf ve sanatkârlarımızın başvuru ve inceleme sürecinde hızlı ve kesin netice imkânı sağlıyoruz. 1 yıl ile 4 yıl arasında kredi kullanma ve 1-3-6’şar aylık taksit ödeme imkânı, ayrıca 15 bin TL’ye kadar olan kredilerde ipotek şartı aranmamaktadır. Devlet destekli bu kredilerimizin faizin oranları yüzde 6 gibi oldukça düşük ve avantajlı tutulmuştur. 50 bin TL olan kredi üst limitlerimiz 70 bin TL’ye çıkarılmıştır” diye konuştu.

 

HER KONUDA BİLGİ ALMAK, YARDIMCI OLMAK İÇİN ESNAFLARI DAVET EDİYORUZ

Kooperatiflerin sürekli yenilenme ve faaliyetlerini artırmayı planladıklarını belirten Turgut Taygur “ Ortaklarımızın Geçmiş dönem borçlarının yapılandırılması ve gecikmede bulunan borçların temerrüt faiz oranı olan yüzde 25,5’lik uygulamaya düşmemeleri için azami çaba sarf ediyoruz. Kurum anlayışı içerisinde yürüttüğümüz faaliyetlerden elde ettiğimiz bilgi ve deneyimler ile çıtamızı yükseltmeye devam ediyoruz.  Esnaf ve sanatkârlı yalnız bırakmadığımız gibi, bundan sonrada ziyaretlerine gidip, kurumumuza davet edeceğiz. Sorunlarını birlikte konuşup çözümü konusunda bilgi alışverişinde bulunacağız. Borç ve taksit ödemelerinde sağduyu gösteren ve her geçen gün bu sağduyunun artmasına destek olan tüm ortaklarımıza ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

 

Kredi başvurusu, kredi durumu, taksit, borç ödeme, taksitlendirme ve devletin uyguladığı temerrüt faizleri hakkında bilgi almak isteyen esnaf ve sanatkârları kooperatiflerine davet eden Taygur, bütün esnaflara da hayırlı ve bereketli kazançlar  diledi.

 







Editör: TE Bilişim