MHP’ye yönelik başlatılan saldırıların temel amacını Recep Tayyip Erdoğan aylar öncesinden işaret etmişti. Kendisine yöneltilen “İki partili bir Meclis sistemini istediğiniz uzun süredir konuşuluyor. Böyle bir isteğiniz gerçekten var mı?” şeklindeki soruya “Doğrusu evet. Bu sistemi faydalı buluyorum. Çünkü ikili sistemde parlamentolar daha etkin işliyor, yönetiminde de istikrar söz konusu oluyor. Amerika'ya bakın. Aynı sistem olsun anlamında değil ama kanunların nasıl çıktığını görürsünüz.” cevabını veren Recep Tayyip Erdoğan çok net bir şekilde adeta bugün yaşananların planını o günlerde deşifre etmişti.

AKP’nin şu an tek derdi MHP’yi meclis dışında bırakmaktır. Bunu açık açık belirten Başbakan Erdoğan şimdi birçok konuda suçüstü yakalanmanın etkisiyle ne yapacağını şaşırmış durumdadır.

MHP’ye devlet desteği olmadan yapılması mümkün olmayan karanlık tezgâhlar uygulanıyor, Başbakan Erdoğan da miting meydanlarında bu tezgâhın ürünlerini kullanıyor sonra kendisine yapılan “Sen devleti yönetiyorsun bul bu çeteyi” çağrısını ise görmemezlikten gelerek olayı “Bu konularla ilgili Sayın Bahçeli kendi iç sorununu tamamıyla hükümete meta etmenin gayreti içerisinde. Gelişen bu teknoloji içeresin de bu işlerle ne kadar mücadele edilebilir, bunlar bellidir ve biz bugüne kadar TİB (Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı) ile elimizden gelen mücadeleyi verdik ve TİB tüm bu yayınları tespit ettikleri anda hemen müdahale etmek suretiyle bunların yayınlarını durdurdu.” sözleriyle çarpıtıyor ve resmen kamuoyunu aldatıyor.

Söz konusu çetenin MHP’nin bir iç meselesi olmayacak kadar organize bir çete olduğunu ve devlet içinde yuvalandığı çok net ortadadır. AKP’nin dediği gibi bu olaylar gerçekten MHP’nin iç meselesi ise gelin hep birlikte ironi yapalım…

Eğer bu ses ve görüntü kayıt eden çete gerçekten MHP’li ve Ülkücüsü ise MHP yönetimi seçim gününe kadar görevi onlara teslim etsin, onlar da elindeki bu teknoloji harikaları ile AKP’lilerin olduğu söylenen haremlerini kamuoyuna izletsin…

Sizce nasıl olur Sayın Başbakan?

Sizin, bakanlarınızın ve milletvekillerinizin hakkındaki iddialar belki bu sayede açığa çıkar ve hiç kimseye ahlak dersi veremeyecek durumda olduğunuzu tüm Türkiye öğrenebilir. MHP’nin iç meselesi imiş. Lafa bakar mısınız?

Bu kadar MHP’li yetkiliyi aylarca takip edecekler, telefonlarını dinleyecekler, ortamlarını dinleyecekler, evlerine girecek kamera yerleştirecekler ve o görüntüleri aylarca kayıt edecekler ve Başbakan tüm kamuoyunu aptal yerine koyan açıklamalar yapacak…

“TİB (Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı) ile elimizden gelen mücadeleyi verdik” ifadesi her yönüyle yalandır. Görüntüler günlerce sitede yayınlanmış ve halen de yayınlanmaya devam etmektedir. TİB parmaklarını dahi oynatmamıştır. TİB Başkanı Fethi Şimşek ilginç bir zamanlama ile yurt dışına gönderilmiştir. Yurt dışından gelip gelmediği de halen meçhuldür. Hani 24 saat görev başındaydınız TİB yetkilileri?

Türkiye’nin 3. büyük partisi tehdit ediliyor ve şantaja boyun eğmesi isteniyor, o yazı ve videolar hala silinmiyor, silinmek istenmiyor.

AKP de TİB de resmen kamuoyu ile dalga geçiyor. TİB’in “24 saat görev başındayız” ifadesi de sadece AKP’lilerin seçime 1 hafta kala piyasaya sürüleceği iddia edilen kasetlerine önlem içindir. Yani tarafsız bir şekilde görevlerini yapmak için bir görev aşkı değildir.

Recep Tayyip Erdoğan ve TİB güzel yere tezgâh açmıştır. Çete kayıt ediyor, TİB yayınlanması için göz yumuyor, Recep Tayyip Erdoğan da miting meydanlarında kaset projesini uyguluyor. Özet işleyiş budur.

Recep Tayyip Erdoğan’ın ölçüsüzlüğü, TİB’in hukuksuzluğu ortadadır.

AKP ve medyası resmen çuvallamıştır. AKP medyasındaki telaş kendilerini ele vermektedir. MHP’li yetkililer kendilerine yönelik tezgâhı deşifre ediyor, savunma refleksine giren ise bunlar oluyor.

Hani MHP’nin iç hesaplaşması idi, bırakın MHP’liler kendi iç hesaplaşmasını yapsın o zaman gerizekalı adamlar…

MHP’nin avukatı kredi kartı bilgileri, telefon numaraları, araç plakaları açıklıyor bu haysiyetsizler ise kendinden geçiyor. Derdiniz nedir, size ne oluyor?

Açıklanan plaka mobese kameralarından ortaya çıktığında bu alçalmış haliniz hangi kıvama gelecek?

Suçlanan adam bile çıkıyor “Evet benim kredi kartımdan ödenmiş” diyor… Ama hala yırtınan ise AKP yandaşı medya oluyor.

Hedef MHP’dir ama Türk milleti oynanan oyunu görmüştür.

Tüm bu oyunları görmeyen insanlar varsa Allah hepsini ıslah etsin. Ne diyelim başka?