Niğde Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi bilgilendirme ziyaretlerine devam ediyor.

Niğde Esnafa ve Kooperatif Yönetim Kurulu  ile birlikte, Kooperatifin uygulamalarından bahsetmek ve ortaklarını aydınlatmak amacı ile köy ve kasabalardaki ziyaretlerine devam ediyor.

 

Kooperatif Başkanı Turgut Taygur konu ile ilgili yaptığı açıklama da; “Esnaf ve sanatkârlarımızın durumunu en iyi bilen bizleriz.  Bağlama, Alay, Hasaköy, Tırhan ve  Gölcük, Çarıklı ve Konaklı’daki ortaklarımıza giderek kredi limitleri, şartları ve borç ödeme seçeneklerinin yanı sıra temerrüt faizi hakkında bilgiler verdik. Oldukça başarılı geçen ziyaretlerimizde kooperatifimizin ortaklarının sorularına cevap verdik. “dedi.

 

Taygur açıklamasının devamında “ Oldukça yoğun ve Başarılı çalışmalar gerçekleştirdik. Gecikmiş borçların ödeme koşulları hakkında bilgiler verdik. Vatandaşların ilgi ve alakaları da bizleri çok memnun etti. Kooperatifimiz faaliyetleri hakkında da konuşmalar yaptık. Bizler ortaklarımızın mağdur olmamaları ve geçmiş dönemlerden bu güne kadar devam eden mağduriyetlerinin giderilmesi hususundaki çabamız ise takdirle karşıladılar.  Bizlerde bu karşılamadan çok memnuniyet duyduk, ortaklarımızın sıkıntılarının çözümleri konusunda elimizden geleni yapacağımızı söyledik. Son günlerde yapmış olduğumuz çalışmalarımızın neticelerini de görmeye başladık. Ortaklarımız artık daha bilinçli ve donanımlı hale geldi. Her türlü soruya cevap verebilecek kurumsal çalışma ve faaliyetlerimiz önümüzdeki günlerde de aralıksız devam edecektir. Buradan esnaf ve sanatkârlarımıza sesleniyoruz; Aklınızda yer eden, öğrenmek istediğiniz her türlü istek ve talepleriniz için kooperatif olarak özenle çalışmaktayız. Sizlerin geleceği ve devamlılığı için çalışmalarımıza ayrıca özen ve itina gösteriyoruz. Aklındaki sorusuna yanıt arayan tüm esnaf ve sanatkârlarımızı kurumumuza bekliyoruz. Bu arada ziyaretlerimize de devam edeceğiz. Tüm esnaf ve sanatkârlarımıza bereketli ve bol kazançlı günler diliyoruz.  Yeni yılın tüm esnaf ve sanatkârlarımıza bereketli ve bol kazançlı bir dönem getirmesini diliyoruz. “dedi.


Editör: TE Bilişim